من مدل دقيق نميشناسم اما اگر يك كامپيوتر داري از مودمهاي يو اي بي استفاده كن. ترجيحا ايسوس و دلينك. در ضمن مودم تاثير خاصي رو سرعت نداره. من از نظر عمر و ساپورت ميگم
Printable View
من مدل دقيق نميشناسم اما اگر يك كامپيوتر داري از مودمهاي يو اي بي استفاده كن. ترجيحا ايسوس و دلينك. در ضمن مودم تاثير خاصي رو سرعت نداره. من از نظر عمر و ساپورت ميگم
سلام دوستان
منم ديگه مثل اينكي اي دي اس ال دار شدم هنوز برام را هندازي نشده
من رو يه چيزي شك دارم من اي دي اس ال از شركت دناي رسا گستر خريدم
ولي وقتي رفتم شركتش ديدم يه شركت تبليغاتي اس ام اس بود ميگفت ما نماينده صبا نت هستيم
من شك دارم دو دره نباشه آخه من وقتي ميرم تو سايتش مي بينم كه محل ما تحت پوشش نيست ولي اين نمايندگي ميگه تحت پوششه
خوب قيمت كه من گرفتم 13600 ر ماه با آبونمان با سرعت 256 2 گيگ محدوديت
هزينه
20000 رانژه = 4000 نصب+ 13600ماه اول+35000مودم= 72600 ازم ميخاد كلا" بايد بهش بدم
بنظر شما گرونه يا مناسبه اگه رانژه گرون احساب كرده بگيد تا بهش بگم الان 22000 بهش دادم
راستي از مديران فروم كه تو تهران زندگي ميكنه حتما"بمن پي ام خصوصي بدن كاري مهمي دارم باهاشون
اول منطقه مخابراتی رو معلوم کنید بعدا .....
چه خبر برو بچ
راضی هستید؟؟!!!!
ما که کماکان داریم از آسیا تم مجانی میگیریم.
این شرکت صبا نت واقعا مزخرفه .من ساله پیش که 64 گرفتم ترانسفر ریتم 50-60 کیلوبایت بود .( چیزی عجیب ) بعد گذشت مدتی سرعت به روال عادی خودش رسید 8-10 کیلوبایت .نا مردا معتادمون کردند که بریم سرعت بالا اشتراک بگیریم.تا اینکه رفتم 128 وصلیدم ( Transfer rate : 1 Mb/s ) .:1. (27):
با این سرعت فکر نمیکنم پهنای باندم بیشتر 1 هفته جواب بده :lol:
صبانت عالی است مجبور نیستی اشتراک صبا بگیری برو آسیاتک بگیر 256 اش 40 هزار تومنه بعد شما کجایید که به شما یک مگ سرعت میده ؟:1. (26):
من الان 8 ماه صبا دارم کملا هم راضی هستم تورنت هم بازه :love:
میگم که ، من 128 دارم ولی سرعت دانلود 1 Mb/s هست .مشکل اینهکه 1 هفته نشده کل پهنای باندت تموم میشه و حسابی کفرت در میاد :lol:
مگه میشه آخه شما 128 داشته باشید اونوقت با 1 مگ دانلود کنید؟نقل قول:
؟؟
128 نيست بابا. 512 هست با محدوديت . اكثرا سرويساش محدودن. مثلا 2 گيگ
چرا نمیشه ؟
من با 64 (50-60) و با 128 (1mb) دانلود میکنم .ترافیک هم بصورت نرم هست .
64:2GB
128:5GB
با اینترنت ندا گستر هیچ چیز نشد نداره :lol: