پاسخ: مشاوره برای خرید مودم ADSL ؟
نقل قول:
سلام
بازم ممنون دوست عزیز
اره اصلا حواسم به این نبود که حتی با کابل هم 100 مگابیت میشه 12.5 مگابایت باز هم از تمام توان usb2 استفاده نمیکنه
نظرتون در مورد مدل 8970 چی هست؟ االبته کارکرده...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
البته این یکی اگه usb3 بود خیلی فرق میکرد ولی حیف...
پردازنده 2750 - 320 مگاهرتز هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ].
پردازنده 6870 - مدل تک usb - بردکام هست 400 مگاهرتز
پردازنده 6870 - مدل دو usb - از Lantiq هست 500 مگاهرتز
من فقط شنیدم بردکام خوبه دلیلش هم نمیدونم حالا میخواستم بپرسم مدل دو usb که 100 مگاهرتز هم بیشتره قویتره و بهتر هستش؟ کارکرده مدنظرم همین مدل هست
راستی در مورد مودم های تک پورت شنیده بودم که عموما چون ارزونترین ها هستند چیپ های ضعیفی روی انها هست
با سپاس
مدل اولی که فرموده بودید رو بنظرم خوب هست ولی در مورد خرید جنس کارکرد خیلی دقت بخرج بدید و از فروشنده مورد اطمینان خرید کنید این یک مسئله
در مورد دی لینک 2750 اگه بتونی رنگ مشکی اون رو با چیپ بردکام پیدا کنید خوب هست
با بقیه تا حالا کار نکردم در نتیجه نمی تونم نظرم بدم این رو می زارم به عهده اساتید محترم .
سلام دوستان
چه مودم هایی در رنج قیمتی 8970 هستش؟ حالا ی مقدار بیشتر کمتر مهم نیست - usb نداشته باشه مهم نیست چون 8970 usb 2 هستش که حیفه هارد رو به این متصل کنیم به همین دلیل usb به کارم نمیاد میخواستم بپرسم چه مودم های دیگه ای در این رنج هستند - 10/100/1000 بودن + آنتن های قابل تعویض برام مهمه
8970 از اونجایی که usb هاش به دلیل usb2 بودن به کارم نمیاد میخواستم بپرسم چه مودم های دیگه ای هست
با سپاس
من این مدل دی لینکی که تو پست اول گفتین رو سفارش دادم امروز به دستم میرسه.
قبلا رنگ مشکیشو داشتم خیلی عالی بود ولی امروز رنگ سفیدشو سفارش دادم.امیدوارم مثه همون باشه.
با توجه به نظراتی که دادن به نظر میرسید از تی پی لینک بهتر هست.به خاطر همین اینو سفارش دادم.
نقل قول:
قبلا رنگ مشکیشو داشتم خیلی عالی بود ولی امروز رنگ سفیدشو سفارش دادم.امیدوارم مثه همون باشه.
با توجه به نظراتی که دادن به نظر میرسید از تی پی لینک بهتر هست.به خاطر همین اینو سفارش دادم.
دوست عزیزم . برای کشور ما فقط رنگ سفید وارد میشه و رنگ مشکی دیگه موجود نیست و نخواهد بود !
تفاوتش هم در چیپ مورد استفاده هست .
در کل مودم خوب و با امکانات و البته با کیفیتی هست
نقل قول:
سلام
مودم قبلی شما 2750u (مشکی) و مودم جدید شما 2750u1 هستش (سفید)
تفاوت هم همونطور که دوستمون گفتند در چیپ هستش - مدل مشکی برد کام و 320 مگاهرتز هستش اما مدل سفید ریلتک اما قدرتش رو متاسفانه نمیدونم-مشخصات رو میتونید در لینک های زید ببینید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ].
نقل قول:
سلام دوستان
چه مودم هایی در رنج قیمتی 8970 هستش؟ حالا ی مقدار بیشتر کمتر مهم نیست - usb نداشته باشه مهم نیست چون 8970 usb 2 هستش که حیفه هارد رو به این متصل کنیم به همین دلیل usb به کارم نمیاد میخواستم بپرسم چه مودم های دیگه ای در این رنج هستند - 10/100/1000 بودن + آنتن های قابل تعویض برام مهمه
8970 از اونجایی که usb هاش به دلیل usb2 بودن به کارم نمیاد میخواستم بپرسم چه مودم های دیگه ای هست
با سپاس
با سپاس