کسی نیست کمک کنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی نیست کمک کنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آنتن اومنی غیر قانونیه و برای برد 5 کیلومتر حتما باید دکل بزنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mzsilver برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای زدن دکل باید مجوز isp داشته باشی
یکم بیشتر توضیح بدی بهتر میشه راهنمائی کرد
Rezasam1 (29-10-13)
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا چه حدی قانونیه 3 کیلومتر چه طور
آیا با مودم وایرلس معمولی usb هم میشه کار کرد
کاربران زیاد شدن سرعت افت میکنه تو پستا خوندم 11 مگابایت آخرشه یعنی بین کاربرا تقسیم میشه این 11 مگابایت
لطفا کمک کنید
بحث مسافت تنها نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mzsilver برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اگر اینترنت به اشتراک میگذارید (isp هستید) باید مجوز داشت باشید در غیر این صورت با شدت با شما برخورد خواهد شد ( روی این مورد خیلی حساسیت وجود دارد )
بر فرض اینکه 300 تا 400 نفر به صورتی آشنا باشند و موقعیت شما کاملا ایزوله باشد و شما به صورتی اینترنت را با دیوایسی تا 3 کیلومتر هم ارسال کنید باید گیرنده هم قدرت ارسال اطلاعات به شما را داشته باشد
به عبارتی هر یک از عضوهای شما هم نیاز به یک رادیوی قوی مثل نانو استیشن یا میکروتک دارد که قیمت هر دیوایس چیزی حدود 300 هزار تومان میباشد
تجهیزات مورد نیاز شما هم برای ارسال یک دکل ، سه عدد آنتن پارابولیک ، سه عدد رادیو ، روتر بورد ، تجهیزات دریافت اینترنت ، کامپیوتر میباشد
به طور تقریبی چیزی حدود 3 تا 7 میلیون تجهیزات ارسال و حدود 300 هزار تومان برای هر کاربر هزینه خواهید داشت
آقا nima دمت گرم منصرف شدم برای من مهم نیست ولی کاربرا چنین هزینه ای نمیکنن من برای راه اندازی lan واشتراک گذاری فایل و game میخواستم راه اندازی کنم
این مجوزم تله پوله
nima_hl (30-10-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks