پاسخ: تغییر رمز مودم وایرلس
نقل قول:
سلام . ببخشید من 192.168.1.1 رو که می زنم وقتی یوزر و پسورد رو می خواهد طبق چیزی که شما گفتین admin می زنم ولی هی دوباره ازم سوال می کنه یوزر و پسورد رو بزن . هر چند بار می زنم دوباره تکرار می کنه .
مودمتون چه مارکی هست؟
admin رو با حروف کوچیک می زنید؟
نقل قول:
برای مودم تی پی لینک رو میزارم بقیه مودم ها هم تقریباً شبیه این هستند
تنظیمات وایرلس در مودم های TP-Link
برای اینکار به صفحه تنظیمات مودم میرویم،داخل آدرس بار پنجره مرورگر خود IP مودم که 192.168.1.1 می باشد را تایپ کرده و کلید Enter را بفشارید:
از شما نام کاربری و کلمه عبور میخواهد،برای هردو کلمه admin را با حروف کوچک وارد کنید،شکل زیر:نجره تنظیمات مودم TP-Linkباز میشود،به قسمت Interface Setup بروید:بر روی کلمه Wireless کلیک کنید،شکل زیر:در این صفحه شما می بایست در قسمت Pre-Shared Key پسورد یا همان کلمه عبور را وارد کنید:
نکته : اگر این قسمت را مشاهده نمیکنید دقت فرمائید که Authentication Type می بایست بر روی WPA-PSK/WPA2-PSK باشد.
نکته : پسورد شما می بایست بیشتر از 8 و کمتر از 64 کاراکتر باشد.همچنین در قسمت SSID شما می توانید نام مودم را تغییر داده و نام دلخواه خود را وارد کنید:در نهایت برای ذخیره اطلاعات مودم برروی کلید Save کلیک فرمائید،شکل زیر:
نکته : توجه داشته باشید که پس از ذخیره اطلاعات ارتباط شما با مودم به علت وجود پسورد جدید قطع خواهد شد و شما می بایست دوباره کانکت شوید که اینبار از شما کلمه عبور را درخواست می کند.
سلام من تمام اين مراحل رو ميرم ولي در نهايت موقع ذخيره كردن خطا ميده و save نميكنه مشكل از كجا ميتونه باشه ميشه كمكم كنيد؟
نقل قول:
سلام من تمام اين مراحل رو ميرم ولي در نهايت موقع ذخيره كردن خطا ميده و save نميكنه مشكل از كجا ميتونه باشه ميشه كمكم كنيد؟
سلام
لطفا متن خطا را بنویسید
سلام من هرچی 192.168.1.1 رو میزنم بالا نمیاره باید چیکار کنم اینم بگم با گوشی میزنم
نقل قول:
سلام من هرچی 192.168.1.1 رو میزنم بالا نمیاره باید چیکار کنم اینم بگم با گوشی میزنم
مدل مودمتون چی هست . معمولا زیر مودم آدرس دسترسی به ادمین مودم رو مینویسد
مدل tp link model : tp wr841n اما چیزی پشتش ننوشته فقط یوزرنیم و مسورد نوشته
- - - Updated - - -
مدل tp link model : tp wr841n اما چیزی پشتش ننوشته فقط یوزرنیم و مسورد نوشته
یکبار این برنامه رو اجرا کنید . سیستم ریستارت میشه . ویندوز بالا اومد دوباره تلاش کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]