پاسخ: افزایش سرعت دانلود Adsl
آخي دوستان من 2ماه سرعتم توپ بود كلي حال مي كردم سرويس 64 داشتم از پارس ولي مثل اين كه يك سري دستگاه سر راه سرورشون گذاشتن كه ديگه سرعت ها برگشت به حالت عادي ولي توي 2ماه كلي فيض برديم مثل يك مگ دانلود مي كرديم حيف كه ديگه برداشته شد ولي فكر كنم اين براي هم شهري هاي ما بود طرف 15دقيقه 100مگابايت رو دانلود مي كردم..
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
میشه یکی تعرفه های ADSL اون جا رو بذاره تا با هم مقایسه کنیم
نقل قول:
آخي دوستان من 2ماه سرعتم توپ بود كلي حال مي كردم سرويس 64 داشتم از پارس ولي مثل اين كه يك سري دستگاه سر راه سرورشون گذاشتن كه ديگه سرعت ها برگشت به حالت عادي ولي توي 2ماه كلي فيض برديم مثل يك مگ دانلود مي كرديم حيف كه ديگه برداشته شد ولي فكر كنم اين براي هم شهري هاي ما بود طرف 15دقيقه 100مگابايت رو دانلود مي كردم..
خیلی جالبه برا من یکی
راستی 64 کیلو بیت یا 64 کیلو بایت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای افزایش سرعت دانلود یه برنامه پیدا کردم که بهش میگن Cfos-Speed خیلی توپه با یه سرچ میتونید اونو پیدا کنید.
نقل قول:
برای افزایش سرعت دانلود یه برنامه پیدا کردم که بهش میگن Cfos-Speed خیلی توپه با یه سرچ میتونید اونو پیدا کنید.
راستش منم دیدمش...
دانلود هم کردم ولی وسطای نصب گیر میکنه...!!!!!! اونجا که می خواد درایور برنامه رو نصب کنه...
اگه لینک دانلود داری و درستم کار می کنه لطف می کنی بذاری؟؟؟؟
در حال حاضر بهترین برنامه speed connect7 هستش که کرک درست واسش پیدا نمیشه...:1. (28):
نمی دونم چرا مدیر انجمن نرم افزار یه سر به این تاپیک نمی زنه...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به هر حال کاریش نمیشه کرد مجبوری برنامه خوب واسه دانلود پیدا کنی... دپ پریمیوم عالیه!!!!
من با 384 خیلی راحت 38-40 دانلود میکنم و با 256 26-28...
مناز این لینک گرفتم دانلود و نصب شد بدون مشکل
پسورد فایل : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این که کرک نداره.
در ضمن من باهاش کار می کنم. کرکشم دارم وقت کردم میذارم واقعا عالیه و مشکلی نداره.:lol:
دوستان سلام سرعت شما بستگی به تقسیم شدن پورت شما بین چند نفر توسط شرکت منطقه ای (شهرتان) دارد.خوش شانس تر سرعت بیشتر
حرف دوست بالايي تاييد ميشه . من 128 صبانت دارم هميشه بدون استثنا سرعت دانلودم بين 200 تا 230 هست !
سلام من سرعت 1000کیلوبایت در ثانیه است ولی به نظر من خیلی کم است
باز ماله شما نسبت به پهنا باندتون خوبه
من پهنا باندم 54MB
ولی سرعت دانلودم بین 20 Kb تا 1024Kb هست
در ضمن برا من وایرلس هست