پاسخ: از کجا بفهمم شماره تلفنم برا adsl مناسبه یا نه
نقل قول:
من که جعبه تقسیمی ندیدم خونه ما هم اپارتمانه یعنی کلا خونه ما تو یه مجتمع هست که توش 20 -30 تا بلوک 16 خونه ای هست
اگه راهنمایی دیگه ای هم برای فهمیدن هست جناب مهرداد بفرمایین
برای اینکه مطمئن بشید زنگ بزنید به مرکز مخابراتیتون و ازشون سوال کنید.
سپاس
اقا مهرداد من شنیدم بعضی ها میگن اگه pcm باشه با سرعت بیشتر از 33 تو دایال اپ نمیشه وصل شد درسته ؟ من تا 50 هم وصل میشم
در ضمن به مخابرات بگم pcm این شماره فعاله یا نه ؟ فقط همینو بگم اوکیه؟
نقل قول:
اقا مهرداد من شنیدم بعضی ها میگن اگه pcm باشه با سرعت بیشتر از 33 تو دایال اپ نمیشه وصل شد درسته ؟ من تا 50 هم وصل میشم
در ضمن به مخابرات بگم pcm این شماره فعاله یا نه ؟ فقط همینو بگم اوکیه؟
مــَــهراد هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اون عددی که در هنگام کانکت شدن میزنه معیار خوبی نیست
شما زنگ بزن مخابرات و شماره تون رو اعلام کنید و بگید که این شماره PCM هست یا Line ؟
اقا امروز برام وصل کردند پارس انلاین 64 با ترافیک 8 گیگ ماهانه فقط میخواستم بدونم شب ها هم این ترافیک حساب میشه یا نه ؟ میتونم شبا هر چی دلم خواست بگیرم؟
نقل قول:
اقا امروز برام وصل کردند پارس انلاین 64 با ترافیک 8 گیگ ماهانه فقط میخواستم بدونم شب ها هم این ترافیک حساب میشه یا نه ؟ میتونم شبا هر چی دلم خواست بگیرم؟
مبارکه
ولی بستگی به isp داره بعضی ها شب رایگانه بعضی ها هم نه
برای من که شبذیز دارم در تمام روز محدودیت داره
ماهیانه چقدر میدی ؟؟؟ کرمان هستید ؟؟
ماهیانه زیاده دیگه ارزون تر نیست ماهی 20 اره کرمانم حالا نمیدونید 64 پارس انلاین ترافیک شبانه داره یا نه ؟ اگه باشه از ساعته چنده ؟ راهی نیست بفهمم؟
اگه داشته باشه تو سایتش میزنه
مبارکه
نقل قول:
ماهیانه زیاده دیگه ارزون تر نیست ماهی 20 اره کرمانم حالا نمیدونید 64 پارس انلاین ترافیک شبانه داره یا نه ؟ اگه باشه از ساعته چنده ؟ راهی نیست بفهمم؟
زنگ بزنید پشتیبانی
نقل قول:
من که جعبه تقسیمی ندیدم خونه ما هم اپارتمانه یعنی کلا خونه ما تو یه مجتمع هست که توش 20 -30 تا بلوک 16 خونه ای هست
اگه راهنمایی دیگه ای هم برای فهمیدن هست جناب مهرداد بفرمایین
محمد جان درستش pcm4 هست. كه اونم چاره داره البته بايد توي mdf مخابرات محل زندگيتون يه آشنا داشته باشي