seyed mamali (11-11-14)
سلام دوستان سوالی داشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند وقتیه تا مودم ریست نکنم سرعت دانلود از سرور های خارج از کشور درست نمیشه!! افتضاح پایین میاد فقط سایتهای خارجی!! به محض اینکه مودمو ریست میکنم درست میشه!
آسیاتک دارم چرا اینطوری شده؟؟؟
با پشتیبانی هزار بار تماس گرفتم میگن ما نمیدونیم !!!
کسی بلده؟
seyed mamali (11-11-14)
Rezasam1 (04-11-14), seyed mamali (11-11-14)
البته مودمتون رو یک بار ریست کنید
اگه بازم مشکل داشتین Firmware مودمتون رو اپدیت کنید
اگه بازم مشکل داشتین از پشتیبان سرویس دهندتون کمک بگیرید
البته از مطمئن شین که عت این مشکل نرم افزار یا بد افزار نباشه!!!!
من خودم وقتی موبایلم رو به wifi وصل میکنم هر دستگهایی که از wifi داره نت میگییره ,لیمیت میشه!!!!
گوشیم Nokia E52 هستش ,میرم دانشگاه وصل که میشم به wifi دانشگاه ,همه نتشون میپره!!!! یعنی پادشاهی میکنم . . . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (04-11-14), seyed mamali (11-11-14)
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی dns هم گرفتم ازشون ست کردم بازم فرقی نداشت چون خروجی اینترنت مودم تا ریست نکنی سرعت محدود آسیاتک رو میده!! گفتم چند هفته ایه اینجوری شده
بازم ممنون از پاسخ دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (11-11-14)
همه این کارا رو هم انجام دادم باز با سایتهایی که سرور خارج از ایران دارن ریست میخواد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (04-11-14), seyed mamali (11-11-14)
دو تا مورد دیگه هم هست:
1.اگه مودمت wireless هست با یه لپ تاپ دیگه ازش دانلود کن ببین اونم همینطوریه ؟ یا اگه ADSL هست با کابل LAN
2.مودمت رو عوض کن و با مودم جدید رو سیستمت تست بگیر و همچنین مودم خودت رو با یه سیستم دیگه تست بگیر
موفق باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (04-11-14), Rezasam1 (04-11-14), seyed mamali (11-11-14)
M3RS4D 50062 (04-11-14), seyed mamali (11-11-14)
این دو مورد رو هم با مودم های مختلف تست کردم اونا هم همینطور بودن تا ریست میشد به سرعت عادی سرویس در ساعت غیر رایگان بر می گشت، من فکر میکنم مشکل از سمت سرور آسیاتک باشه چون قبلا ها اینجوری نبودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بهشون بار ها مطرح کردم اصلا نمی فهمن ما چی میگیم، شاید هم خودشون میزنن به کوچه علی چپبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از شما
seyed mamali (11-11-14)
خیلی ساله سرویس محدود شبانه رایگان از آسیاتک دارم الان حامی فعاله برام، یه حدس دیگه میزنم اینه که دارن رو پروژه اینترنت ملی آی پی ها رو تفکیک میکنن که پهنای باند داخل عالیه، ولی این مشکل روی سایتهای خارج پیش میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (11-11-14)
ماه پیش هم چند روز من هم مشکل dns داشتم . بعد از چند روز بهتر شد . به احتمال زیاد دارن یک کارایی میکنند . سرعت هم واقعا افت دارد ولی قیمت ها همینطوری بالا میره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_802 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (05-11-14), seyed mamali (11-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks