پاسخ: مشکل مصرف خیلی زیاد اینترنت توسط svchost و چند چیز دیگر
خیلی ممنون که منو راهنمایی میکنی
از همه ی دوستان که منو راهنمایی کردند ممنونم.
من روز اول که لپ تاپ رو خریدم ، فروشنده یه بک اپ ایمیج فایل از ویندوزم گرفت . که الان ریسک کردم و اون ایمیج فایل رو ریستور کردم. که الان هم ویندوز اورجینالم برگشته هم دیگه مشکل اینترنت ندارم. فقط کسی روشی داره بهم بگه چطوری ویندوز رو اپدیت کنم؟ ( چون همه میگن از طریق ویندوز اپدیت ، اپدیت کردن در ایران جواب نمیده و مشکل افرینه)
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
دوستان بازم مشکل برگشت[emoji22] [emoji22]
ویندوز رو ریستور کردم مشکلی نداشت رمز اینترنت رو زدم به اینترنت وصل نشد (گفت no connection,secured) بعد du meter و کارت گرافیک نسخه ی جدید که دانلود کرده بودم رو نصب کردم و ریستارت کردم ویندوز رو به اینترنت وصل شد ولی بازم اون مشکل اینترنت برگشت[emoji22] [emoji22] [emoji22]
خواهش میکنم کمکم کنید. بهم بگین چیکار کنم اون ویندوز 10 منیجر که سرویساش مبهم بود ، ویندوز اپدیت و background ... رو هم غیر فعال کردم. بازم هست. یعنی مشکل از مودم هست؟ اگه هست چرا تا با لپتاپ وصل میشم دانلود میکنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوستان سلام
بالاخره مشکلم حل شد
با نرم افزار net balancer سرویس svchost رو بلاک کردم و الان مصرف اینترنتم به حالت عادی برگشته.
ممنونم از تمام دوستانی که منو یاری کردند.
فقط اینکه چون svchost رو بلاک کردم مشکلی پیش نمیاد؟اگه میاد، دقیقا تو چه بخش هایی مشکل پیش میاد؟
خودتو نگران نکن مشکلی پیش نمیاد:)