این مشکل به خاطر محدودیت دانلودی هست که گذاشتم که فقطیک بار می شود دانلود ش کردنقل قول:
حالا شما لینک آنتی ویروس با لینک تبدیل شده را بذارید تا درستش کنم
Printable View
این مشکل به خاطر محدودیت دانلودی هست که گذاشتم که فقطیک بار می شود دانلود ش کردنقل قول:
حالا شما لینک آنتی ویروس با لینک تبدیل شده را بذارید تا درستش کنم
همانطور که در قوانین گفته ام لینک ها را فقط یک بار می توان دانلود کرد که می توان در خواست افزایش اون تا 3 بار را بدهیدنقل قول:
مشکل شما هم همین هست که الان درست شد
من لینک ها رو به کسی برای دانلود ندادم،و فقط یک بار دانلودم هنوز تموم نشده بود که اینطوری شد،شاید کسی لینک ها رو میبینه و دانلود میکنه،نمیدونم مشکل از چیه،لینک دانلود هم هنوز همینطوریه و درست نشده شاید مشکل از چیز دیگه باشه،در هر صورت ممنون
ببخشید این لینک خرابه ممکنه اگر امکان داره چک کنید؟!نقل قول:
سلام . ممنون از پاسختون.
اين لينك رپيد شير
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و اين هم لينكي كه شما تبديل كرديد
من دانلودش نكردم. حتما يكي اين لينك رو ديده و دانلودش كرده. ايكاش لينك ها فقط براي درخواست كننده قابل مشاهده بود
منم با نظر شما موافقم،کاش لینک ها فقط برای درخواست کننده پیغام خصوصی میشد،منم با لینک ها خیلی مشکل دارم،نمیدونم جریانش چیه:whistle:نقل قول:
من هم با این کار موافق هستم اگر برادر عباس لطف کنن و اقدامی انجام بدن ممنون میشم.نقل قول:
با سلام مجدد و تشکر از بابت مستقیم کردن لینکی که گذاشته بودم.:give_rose:
اگه امکان داره این لینکهارو هم واسم مستقیم کنید.
توضیح: لینکها مربوط به برنامه Microsoft Office 2007 می باشه ممنون میشم اگه مستقیمش کنید.:give_rose:
ممنون ...
لینک مورد نظر تون رو دوباره بگذار تا لینک جدید براتون بسازم و از طریق پیغام خصوصی براتون بفرستمنقل قول:
پیغام های خصوصی تان را چک کنیدنقل قول: