منظورم تو بازدهی ساعت 2 شب تا 8 صبح که اینترنت نامحدود البته یه حجم خاصی ایرانسل درنظر گرفته و اسم واقعیش نامحدود نیست دانلود کردی و سرعت 6 مگابایت بود؟ فقط بسته های نامحدود و همین ساعات 2 شب تا 8 صبح میخوام بدونم.
کاربر شهرسختافزار
منظورم تو بازدهی ساعت 2 شب تا 8 صبح که اینترنت نامحدود البته یه حجم خاصی ایرانسل درنظر گرفته و اسم واقعیش نامحدود نیست دانلود کردی و سرعت 6 مگابایت بود؟ فقط بسته های نامحدود و همین ساعات 2 شب تا 8 صبح میخوام بدونم.
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام . بره من (بسته نامحدود) بالا پایین داره ینی یه وقتی سرعت 6 مگه و چن گیگ تو 1 ساعت دانلود میکنم . یه روز میبینم سرعت 500 ـه . میتونه به خاطر ترافیک شبکه هم باشه شاید چون دانلود زیاد میشه که زیاد منطقی نیست . شایدم کار خود ایرانسله . نمیشه فهمید دقیقابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0reza666 (08-02-19)
کاربر شهرسختافزار
من نمیدونم دلیلش چیه اما برای من هم (همه مدل بسته که گرفتم) نوسان داره . بالا میره پایین میاد . یه روز مثل فرفره دانلود میشه و اینترنت رو قورت میده . یه روز دیگه کم میشه قطع میشه زرتش غمسور میشه . به نظر مربوط به همین دکل های BTS باشد که زیر بار اینترنت بازی جوانان عزیز و غیور تو کما میره .البته همین جوری گفتم دلیل اصلی را تنها ذات باریتعالی میداند و بس ولاغیر.شرکتها هم معمولاً زیر بار بدقولیها و کم کاریهاشان نمیرن .
0reza666 (08-02-19)
کاربر شهرسختافزار
خوب مثل اینکه همنطور که شما گفتید هست. از ساعت 2 بسته نامحدود خریدم 1 ساعتش خریدم با سیم کارت جدید و تا ساعت 3 وقط دانلود دارم دیگه و همنطور که پیام بالا گذاشتم سرعت عالی بعد نیم ساعت دانلود که 8 میگ بود شد 6 مگ و بعد 50 دقیقه که گذشت و یعنی 10 دقیقه دیگه مونده بود بسته من تموم بشه سرعت شد 4 و حتی 2 میگ و حی نت قطع وصل میشود و وفتی فول انتن یعنی 5 خط بود مودمم یهو بدون اینکه جابجاش کنم شد 4 خط انتن و انگار حق با شماست و دکل BTS محل ما داغون داره میشه. و انگار هر چی بیشتر به ساعت های 4 صبح به بالا نزدیک میشیم سرعت دانلود افتظاتر میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط P-Ravesh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 11-02-19 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
بله ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرعتش رو کم نمیکنن
من شنبه همین هفته زدم سرعتش بین 3تا6مگ بود
بستگی به انتن دهی محلت داره...من توی شهر با سرعت 6مگ دانلود کردم تو 2ساعت 30گیگ ولی روستا توی 1ساعت 3گیگم نتونستم دان کنم...
4gفول انتن میشه گوشیت؟
آخرین ویرایش توسط 6432168421 در تاریخ 08-02-19 انجام شده است
0reza666 (08-02-19)
کاربر شهرسختافزار
اگه پیام اولم با دقت خونده باشی نوشتم. بله فول انتن هم مودم و هم گوشی. قبلا اینطوری نبود حدود 6 ماه مودم و سیم کارت هدیه گرفتم هم تو مودم هم تو گوشی تست کردم 1هفته اس اینطوری شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6432168421 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته من ساعات دیگه و بسته های دیگه هنوز تست نکردم فقط همون شبانه که قبلا با 6 مگابایت دانلود میکردم الان شده 512 دانلودم.
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 08-02-19 انجام شده است
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks