خیلی سایت ایرانی مشکل آلودگی به بد افزار و تروجان دارند . این سایت هم مشکل داره و گر نه اخطار را دریافت نمی کردید . این سایت تروجان داره که میتونه براتون مشکل جدی ایجاد کنه .
خیلی سایت ایرانی مشکل آلودگی به بد افزار و تروجان دارند . این سایت هم مشکل داره و گر نه اخطار را دریافت نمی کردید . این سایت تروجان داره که میتونه براتون مشکل جدی ایجاد کنه .
javaheri69 (12-12-16), خبات کریمی (12-12-16)
مهندس من 2 ساله از این سایت موزیک دارم اهنگ دریافت میکنم..اولین باره اینطوری شده..یعنی ویروسی هست؟؟میشه شما تست کنی خبرشو بدین..ادرس رو خصوصی فرستادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خبات کریمی (12-12-16)
javaheri69 (13-12-16), خبات کریمی (12-12-16)
درود
برخی از وب سایت ها از تکنیک های افراطی برای نمایش تبلیغات، به ویژه به صورت pop-up استفاده می کنند که در سطح کد با بدافزار و کدهای مخرب مشابه هست، به همین دلیل چنین مشکلاتی پیش میاد و لزوماً به معنای آلودگی وب سایت نیست.
شخصاً همین مشکل رو با کدی که خودم نوشتم داشتم اما با انجام اصلاحاتی برطرف شد.
کلاً ESET آنتی ویروس بی خودی است!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط خبات کریمی در تاریخ 12-12-16 انجام شده است
AMD>INTEL (12-12-16), DOOM999 (16-12-16), javaheri69 (13-12-16), M A H R A D (16-12-16)
دوستان امروز دوباره یک انجمن اموزشی دیگه همین جوری شد ..میگه ویروس تروجان داره؟؟؟؟ مگه میشه.به نظرتون مشکل از انتی ویروس نیست؟؟؟ میشه راهنمایی کنید
سایت ها میتونند دارای کدهای مخرب و تروجان باشند . البته ESET همانطوری که خبات جان گفتند . حساسیت بیشتری دارد . در کل از آنتی ویروسی که با هر کدی فعال میشه . نمیشه انتظار معجزه داشت .
javaheri69 (16-12-16)
یعنی این سایت ها خراب هستن؟؟؟؟من نزدیک 2 ساله تو این سایت ها میرم بدون هیچ مشکلی..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من باید چکار کنم؟؟؟ایا نود 32 بیخوده؟؟؟؟؟
چ انتی ویروسی نصب کنم؟؟
شما خودتون چ انتی ویروسی نصب کردی؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من آنتی ویروس ارجینال نصب میکنم و F-SECURE دارم سالیانه 35 تومنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کومودو نصب کنید . رایگان هم هست .
javaheri69 (16-12-16)
ESET آنتی ویروس بی خودی است رو خیلی خوب اومدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط خبات کریمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (16-12-16), خبات کریمی (16-12-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks