عزیز تنظیمات رو تغیر دادین ؟
امروز هر کاری کردم که چند تا فایل رو از چند تا سایت مختلف دانلود کنم نشد...پیغام میداد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرتون مشکل چیه؟
عمده مشکل من از سایت soft98.ir بود ، هیچی نمیشه ازش دانلود کرد!!!!
عزیز تنظیمات رو تغیر دادین ؟
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
seyed mamali (15-11-14), مهدی بهادرفر (15-11-14)
نه چیزی رو تغییر ندادم ولی اگه یه اشاره ای کنید بد نیست ،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برادر عمده مشکل من با سایتsoft 98 میگم پر رویی نباشه شما یه سر به سایت میزنین شاید مشکل از سروره
وقتی میخام یه برنامه رو دانلود کنم اینجوری میشه (مثلا Internet Explorer رو دانلود کنم دانلود نمیشه ، شما یه امتحان کنید:Internet Explorer)
عزیز من الان تست کردم درست بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما برید تب downloads بعد تب options بعد تب بالای general همه تیک ها خاموش باشه بعد ok رو بزنید و بعد دوباره تست کنید ببینید باز هم مشکل هست یا نه
0513-7639462-3
کار هایی که فرمودید رو انجام دادم ولی بازم نشد...
به نظرتون مشکل از کجاست؟
میگم میتونم مودم رو آپدیت کنم:
مدل مودم:D-LINK DSL-2600U
چطوری مودم رو آپدیت کنم؟ اصلا لازمه؟
Help....!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (15-11-14), seyed mamali (15-11-14), مهدی بهادرفر (15-11-14)
دوست عزیز مشکل از مودم نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کار هایی که آقا امید گفتن رو انجام بدین تا ببینیم چه اتفاقی میافته
0513-7639462-3
از کدوم قسمت؟انگلیسی بگید(ما خارجکیشو حالیمون میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منوی IDM رو انگلیسی کردم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قسمت setting . قسمت genralبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکبار تیک مرورگرها رو بردار ریست کن . دوباره تیک بزن و ریست کن و امتحان کن
alksdj (15-11-14), seyed mamali (15-11-14), مهدی بهادرفر (15-11-14)
من دانلود کردم و مشکلی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا مشکل از تنظیمات IDM هست یا از ISP
توصیه می کنم این مطلب رو بخونید
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...%A7-idm-45013/
alksdj (15-11-14), AMD>INTEL (15-11-14), Rezasam1 (15-11-14), seyed mamali (15-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks