پاسخ: دانلود نشدن برخی از برخی سرور ها - مشکل در دانلود-پیغام در IDM - پیغام در Internet Download Manager
نقل قول:
قسمت setting . قسمت genral
یکبار تیک مرورگرها رو بردار ریست کن . دوباره تیک بزن و ریست کن و امتحان کن
این کارایی که گفتینو کردم ولی نشد...
دیشب همین مشکلو با سرور های آپدیتBitdefender داشتم ، صبح مشکلم حل شد و 400 مگابایت آپدیت براش دانلود کردم.....
شاید مشکل از اینترنتمه(از مخابرات گرفتم)....
دیگه کار دیگه ای به نظرتون میرسه؟
پاسخ: دانلود نشدن برخی از برخی سرور ها - مشکل در دانلود-پیغام در IDM - پیغام در Internet Download Manager
نقل قول:
من دانلود کردم و مشکلی نداره
یا مشکل از تنظیمات IDM هست یا از ISP
توصیه می کنم این مطلب رو بخونید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون که وقت گذاشتید...
نقل قول:
این کارایی که گفتینو کردم ولی نشد...
دیشب همین مشکلو با سرور های آپدیتBitdefender داشتم ، صبح مشکلم حل شد و 400 مگابایت آپدیت براش دانلود کردم.....
شاید مشکل از اینترنتمه(از مخابرات گرفتم)....
دیگه کار دیگه ای به نظرتون میرسه؟
شاید فایروال ویندوز یا بیت دفندر جلوی ارتباط با این سایت رو میگیره
همه ی لینکای دانلودت مشکل دارن؟ ینی با idm حداقل هیچ نرم افزاری از هیچ سایتی نمیتونی دانلود کنی؟
اگه این طوره ، تو قسمت option یه سر به سربرگ پروکسی بزن که پروکسی (یوزر و پسورد) ست نشده باشه و تیک شو بردار
وگرنه آخر لینک دانلود ، یه علامت سئوال (موقه علامت سئوال گزاشتن ، انگلیسی باشه متن اش) بزار ببین درس میشه
نقل قول:
شاید فایروال ویندوز یا بیت دفندر جلوی ارتباط با این سایت رو میگیره
bitdefender رو پاک کردم...فایر وال ویندوز هم خاموشه
امید جان یه چیزی به ذهنم رسید...برم تو safe mode یه امتحانی کنم؟
2 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
همه ی لینکای دانلودت مشکل دارن؟ ینی با idm حداقل هیچ نرم افزاری از هیچ سایتی نمیتونی دانلود کنی؟
اگه این طوره ، تو قسمت option یه سر به سربرگ پروکسی بزن که پروکسی (یوزر و پسورد) ست نشده باشه و تیک شو بردار
وگرنه آخر لینک دانلود ، یه علامت سئوال (موقه علامت سئوال گزاشتن ، انگلیسی باشه متن اش) بزار ببین درس میشه
دمت گرم سجاد جون....درست شد :1. (4)::surprised::1~@$S (6):
این قضیه علامت سوال چی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟معجزه کرد!!!!!!!؟؟؟
چه جوریه که من باید علامت سوال بزارم ولی شما ها نه؟؟؟؟؟ جل الخالق
علامت سوالو نگاه کنید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
bitdefender رو پاک کردم...فایر وال ویندوز هم خاموشه
امید جان یه چیزی به ذهنم رسید...برم تو safe mode یه امتحانی کنم؟
آقا امید قضیه حل شد....
راز کار:گذاشتن یه علامت سوال(انگلیسی)آخر لینک دانلود
دست همتون درد نکنه...خیلی آقایید
خاهش میشود
منم دقیق نمیدونم
توضیحش تو همون سایت سافت 98 نوشته هه
نخوری به سقف :Love-ssa~! (1):
نقل قول:
خاهش میشود
منم دقیق نمیدونم
توضیحش تو همون سایت سافت 98 نوشته هه
نخوری به سقف :Love-ssa~! (1):
خوردم:rofl: