سلام
دود عزیز اول سعی کن amd نگیری زیاد مال نیست
به جاش 970 بگیری خیلی بهتره
بعدشم نو گرافیگ گیگابایت بهتره
سری g1 gaiming که بهون WF هم میگن و سه تا فن داره
الان قیمت این گرافیم 1 تومنه
ولی من جات باشم GTX 960 G1 GAMING میگیرم خودم دارم راضیم
Printable View
سلام
دود عزیز اول سعی کن amd نگیری زیاد مال نیست
به جاش 970 بگیری خیلی بهتره
بعدشم نو گرافیگ گیگابایت بهتره
سری g1 gaiming که بهون WF هم میگن و سه تا فن داره
الان قیمت این گرافیم 1 تومنه
ولی من جات باشم GTX 960 G1 GAMING میگیرم خودم دارم راضیم
وقتي ميتونه با قيمت كمتر بازدهي بيشتر بگيره چرا 970 يا 960 بگيره ؟نقل قول:
بعدشم "مالي نيست"دقيقا يعني چي ! ميشه يكم توضيح بدي دليلشو
الان RX480 كه بياد ، قيمت حدود 1تومنه ، با درايور جديدشم مشكلاتش برطرف شده و بالاتر از 970 و 290x هستش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
انوديا و اينتل هردوتاشون قيمت خون پدرشون ميدن :|
يكي باشه از تك بازاري در بياره قيمتا واقعي ميشه ...
سلام.نقل قول:
دوست عزیز rx 480 گرافیک 970 رو قورت می ده. اونوقت بیاد gtx 960 بخره؟
کارت های گرافیک جدید انویدیا حتی با directx12 و vulkan هم افزایش راندمان نداشتن ولی همین rx480 که شما می فرمایین " مالی نیست" فریمش تو بازی doom از 94 به بالای 120 فریم رسیده تو فول اچدی.
طرفدار یا به قول معروف فن هیچ برندی هم نیستم. اما واقعاً با خرید rx 480 یک تیر و دونشان زده میشه.
و با تشکر از دوست عزیز mousso که صحبت هاشونو با یک بنچمارک قابل استناد و مطمئن کامل کردند.
گیگابایت و اسوس و در مقام بعدی سافایر کارتهای خوبی برای R9 380x تولید کردند . به نظر من هم صبر کنید تا RX480 کاستوم شده اسوس و گیگابایت موجود بشند.
268.30اين 480 و 470 كي موجود ميشن دقيقا ؟نقل قول:
الان ليونSapphire RX 480 8GB GDDR5 رو گذاشته 1.180 . تو آمازون بين 340 تا 400 دلاتر بود . چطوريه قيمت گذاري ؟ يعني انقد ارزون حساب شده ؟
مدل هاي كاستوم 480 و خود 470 كي عرضه ميشن تو بازار ايران ؟ چون بشدت نياز دارم براي يكي از بستگان ...
- - - Updated - - -
الان توي ي لينك ديگش نوشته 268.30 دلار البته
انشاالله مرداد ماه (چند هفته دیگه) موجود میشه. البته فعلاً بهترین نسخه اش ایسوسه که شکر خدا RX 480 رو از نو ساخت و قطعات با کیفیت رو گذاشته. نه داغ می کنه نه برق زیاد می گیره از مادربرد. تازه پتانسیل اورکلاک بیشتر هم داره.
راستی 15 درصد هم افزایش قدرت داشته به گفته خود ایسوس.
من که منتظرشم شدیداً.:1. (4):
نسخه رفرنس که بالاخره اومد !نقل قول:
مشکل مصرف بیش از حد استاندارد از درگاه PCI-E هم که با آپدیت درایور جدید (این درایور برای سیستم عامل اوبونتو نیز منتشر شده است!)، حل شد. بعضی از کارت های کاستوم هم که به منظور محکم کاری از کانکتور 8 پینی استفاده کردند. پس دیگه مشکل توان مصرفی و ... که الکی بزرگش کردند، وجود نداره.
قیمتش هم فعلا توی ایران و حتی خارج از ایران نجومی هست و بهتره صبر کرد تا به قیمت معقولانه تر خودش (زیر یه تومن) برسه.