پاور کورسیر 650 وات VS650
Printable View
پاور کورسیر 650 وات VS650
خوب مشکلی نیست . صدرصد مشکلی نخواهی داشت . بتونی rx 460 بخری خیلی بهتره . چون تکنولوژی ساختش 14 نانو هست . مصرف و حرارت کمتری تولید میکنه .نقل قول:
ممنون از راهنمایتون:11():
سلام منم همین XFX ATI Radeon HD5450 2GB همون اینو دارم ارتقاش دادم از 210 1گیگ به 5450 2 گیگ . خب حالا ام افت فریم جا مونده پاورمو نمیدونم چند واته ولی فک نکنم کم باشه:1. (27):. و کارت 210 رو نمیدونستم که داغ میکنه یا نه ولی این ارتقا همون 5450 خخخخخخخخیییییلی داغ میکنه:1. (27)::1. (27)::1. (27): حتی به 79 هم رسیده الانم 54 هست تو عادی اینم از عکسش:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
افت فریم تو این کارت طبیعی است . چون هم 210 و هم 5450 کارت های ضعیفی هستند . داشتن 2 گیگ حافظه هم روی این کارت چیزی رو بهبود نمیبخشهنقل قول:
هر دو این کارت ها فقط برای کارهای عادی و خروجی تصویر مناسب هستند نه گیمینگ
اگر به دنبال یک کارت گرافیک مناسب هستید باید دنبال کارت با پردازنده گرافیکی قویتر باشید
پولتون رو واسه گرافیک قدیمی خرج نکنید.
ATI Radeon HD5450 و سری HD قدیمی هستن و معلومه که ایراداتی دارن.ضعیف هم هست.
در ضمن دمای بالای 65 و حتی 75 هم برای گرافیک های AMD عادی هست . چه جدید چه قدیمی.
این به خاطر مصرف بالا هستش.
ولی مطمینا ضرری برا کارت نداره. چون پیوسته حرارت دفع میشه.
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران محترم . بده یه کارت گرافیک AMD HD 5450 2G خریدم و از همون روز اول مشکل داشتم تقریبا هر نیم ساعت یبار صفحه شطرنجی میشه و تصویر میره و بلافاصله تصویر میاد و پیام کارت گرافیک استپ زده رو میزنه و اگه تو بازی یا برنامه ای باشی متوقف میشه الی فوتبال از فروشتده پرسیدم میشه درایور کارت گرافیک رو نصب کن درست میشه چندتا درایور از تو سایت دانلود کردم کامل نصب نمیشن هیچکدوم وسط نصب خطای applicattion install:install package failure میزنه کامل نصب نمیشه و هنوز اون مشکلو دارم لطفا بگین چیکار کنم مشکلم حل شه
سلامنقل قول:
یک تاپیک مجزا ایجاد کنید . همچنین مدل دقیق کارت عکس از خود کارت و صفحه اول gpu-z عکس بگذارید .