پاسخ: تورو خدا کمکم کنید! مشکل مانیتور
جفتشون رو ثبت شکایت کردم، متاسفانه توی ای نماد کلا ۳ تا عکس میشه بارگذاری کرد، توی صنف هم ی عکس از کارت ملی میخاست ک گذاشتم، یکی فاکتور خرید، ک کاملا مخدوشه و چیزی دیده نمیشه، یکی هم گارانتی ک نداشت و یکیم معرفی نامه ک نمیدونستم چی بود...امیدوارم ی احضاریه دادگاهی چیزی بیاد برم حضوری ثابت کنم! چون با ۲ تا عکس چیزی رو نمیشه ثابت کرد واقعا...بنظر شما امیدی هست واسه اینکه حداقل نماد اعتمادشو ازش بگیرن؟..ولی اینکه بهت جنس اشغال بدن یه طرف اینکه کلاهبردارم خطابت کنن یه طرف دیگه.. حالا انشالا توی روزهای آتی یه تاپیک میزنم اگر مدیرای عزیز اجازه دادن با مستندات کامل، ک حداقل بقیه دوستان گول نماد الکترونیکشو نخورن
نقل قول:
کاش از فروشگاه های معتبر خرید میکردید نه از اونایی که کنار مرز هستن و اکثر قطعاتشون استوک یا ریفربیشد یا دست دو در حد نو هست.
در هر صورت تا رسیدن به سرانجام اینکه یا پس بگیره یا تعویض کنه تلاشتون رو بکنید.
اما متاسفانه ثبت شکایت و پیگیریش هم وقت گیره و تا جواب میاد دیگه مدتها زمان گذشته و با همین مانیتور مجبورید سر کتید.
دوست عزیز متاسفانه بنده گول نماد اعتماد سایتشونو خوردم... ولی خوب اگه لازم باشه برم بوکان توی دادگاه دست روی قرآن بذارم اینکارو میکنم... و اینکه در اخر بنده رو دزد و کلاهبردار خطاب کردن ک مانیتورشونو عوض کردم! من موندم مگه اینا توی لیست کالاهاشون کد کالاهارو ندارن؟ حتی مذاشت من این سوالو ازش بپرسم، بلاکم کرد !
نقل قول:
جفتشون رو ثبت شکایت کردم، متاسفانه توی ای نماد کلا ۳ تا عکس میشه بارگذاری کرد، توی صنف هم ی عکس از کارت ملی میخاست ک گذاشتم، یکی فاکتور خرید، ک کاملا مخدوشه و چیزی دیده نمیشه، یکی هم گارانتی ک نداشت و یکیم معرفی نامه ک نمیدونستم چی بود...امیدوارم ی احضاریه دادگاهی چیزی بیاد برم حضوری ثابت کنم! چون با ۲ تا عکس چیزی رو نمیشه ثابت کرد واقعا...بنظر شما امیدی هست واسه اینکه حداقل نماد اعتمادشو ازش بگیرن؟..ولی اینکه بهت جنس اشغال بدن یه طرف اینکه کلاهبردارم خطابت کنن یه طرف دیگه.. حالا انشالا توی روزهای آتی یه تاپیک میزنم اگر مدیرای عزیز اجازه دادن با مستندات کامل، ک حداقل بقیه دوستان گول نماد الکترونیکشو نخورن
سلام صبر کنید
هر دو مورد پیگیری میکنند
راهش همین هست . با روش دیگری هم نمیتونید احقاق حق کنید .
به هیچ عنوان بحث های بیمورد نکنید با فروشنده چون ممکنه به ضرر خودتون تموم بشه . بگذارید قانونی موضوع پیگیری بشه .