پاورتون متفرقه هست اون 380 وات هم نیست . خروجی ماکزیمم 200 وات . صدرصد مشکل پیدا میکنید . پاورتون نوشتید 380 وات من فکر کردم حداقل 380 گرینهنقل قول:
430 گرین زیر 50 تومن کارکردش رو میتونی از آقای شعبانی بگیری .
Printable View
پاورتون متفرقه هست اون 380 وات هم نیست . خروجی ماکزیمم 200 وات . صدرصد مشکل پیدا میکنید . پاورتون نوشتید 380 وات من فکر کردم حداقل 380 گرینهنقل قول:
430 گرین زیر 50 تومن کارکردش رو میتونی از آقای شعبانی بگیری .
لطفا اطلاعات درست به مردم بدید این حرفتون واقغا خنده داره نمیدونم چرا اقا امید از این مطلب دروغین تشکر کردند؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
طبق سایت بالا گراقیک r7 360 فقط از gtx 750 قویتره نه از gt 750 TI
سلام دوست عزیز کدوم پست رو میگید .نقل قول:
پست شماره 11 r7 360 کجاش از gtx 950 فویتره
گقتند همرده نه گفتند قویتر هست . بودجه ایشون هم به 950 نمیرسه پس بحث موضوعیت پیدا نمیکنه . r7 360 با بودجه محدودشون انتخاب مناسبیه . البته اگر بودجشون به 500 بود من هم 750ti پیشنهاد میدادم .نقل قول:
تشکر به معنی تایید صحبت ها نیست . تشویق کاربران به خاطر شرکت در بحث ها هست .
اخه همرده هم نیست:1. (28):
من اون مطلب رو تایید نکردم . فقط به خاطر مشارکت در بحث تشکر کردم .نقل قول:
بحث موضوعیت نداره چون بودجه کاربر به 950 حتی به 750ti هم نمیرسه .
درست میگید شما ولی من بحث بودجه کاربر را ندارم من فقط الان مشکل همرده بودن دو کارت را دارم به نظر من ایشون بدون نگاه کردن به بنچمارک ها یا تعصب بیجا به یک برند این نظر را اعلام کردند. به فرض یک نفر دیگه بودجه 950 داشت ولی اطلاعاتی در مورد اون کارت نداشت . ولی با دیدن اون پست و تشکر شما شاید نظرش عوض بشه و اون کارت ضعیفترو بخره. من دوست ندارم در مورد این موضوع با کسی که با تجربه ترین فرد این فروم است بحث کنم .
چون علاقه خاصی به این فروم دارم این موضوع رو گفتم
با تشکر ازشما که خیلی خاص و حرفه ای من وهمه دوستان را راهنمایی میکنید
یک مسئله رو هم غافل نشید . به معنای واقعی باید به تمام سوالات جواب بدم . ممکنه گاهی بعضی از موارد از زیر دستم دربره .ولی باز همیشه نهایتم سعیم میکنم که جواب اشتباه ندهم . هر کاربری هم مسئول سخنان و نوشته های خودش هست . به هر حال ما هم انسان هستیم و دچار خستگی ذهنی میشویم .نقل قول: