ممنون از راهنماییتون
این مانیتور تو رنگا از کیفیت پایینی برخورداره -بعدازیکبارخرید دیگه این دستگاه رو به کسی پیشنهاد نکردم
Printable View
ممنون از راهنماییتون
این مانیتور تو رنگا از کیفیت پایینی برخورداره -بعدازیکبارخرید دیگه این دستگاه رو به کسی پیشنهاد نکردم
من هم همینطور.نقل قول:
اصلا ازش راضی نیستم.
فقط موندم چطو تو دی جی کالا اینقد به به چه چه میزدن واسش.
حتی بعد از خرید رفتم تو قسمت نظرات دی جی کالا از این تی وی انتقاد کردم یهو دیدم بعضیا غیرتی شدن گفتن نه کیفیتش حرف نداره و......
من موندم تعریف کیفیت واسه اونا چیه؟؟
جالبه که بخاطر رزولوشنش زنگ زدم نمایندگیش مثلا مهندسشون جواب داد گفت رزولوشنشو پایین بیار تصویر فول اسکرین میشه.
گفتم من مانیتور فول اچ دی گرفتم که از رزولوشن فول اچ دی استفاده کنم.خب از اولش میرفتم اچ دی میگرفتم پول اضافه هم نمیدادم...
مگه میشه تو رزولوشن فول اچ دی تصویر فول اسکرین نشه؟
مهندسه جواب داد همینه دیگه.....
کاش 200 تومن بیشتر میدادم یه ال جی میخریدم :1. (28):
کلا xvision اشکالات زیادی دارد . تلویزیونش رو داریم و هر 8 ماه یکبار باید برد اینورترش رو باید سرویس کنم . کل تلویزیون و مونیتور هم نگیرید بهتر هست . میشه با یک دانگل dvb-t تلویزیون رو گرفتنقل قول:
بله 100٪ جالبتر اینکه چراغ Standbyeش موقعی که روشن میشه معلوم نیست دستگاه روشنه خاموشه؟
سرعت سوییچ شدن بین ورودی هاش خیلی پایینه کاربر فکر میکنه دستگاه خاموشه
بخوام ایرادادشو بگم که دیگه هیچی اصن.نقل قول:
صداش خیلی ضعیف
کنترل تلوزیونو حتما باید بگیری جلوی چشمیش تا کار کنه.
یه کابل اچ دی ام ای 4 متری داشتم جنس خوب دیدم اونو ساپورت نمیکنه(در حالی که به تلوزیون ال جی خونمون وصل میکنم ساپورت میکنه) ناچار شدم یه معمولیشو بخرم.الانم احساس میکنم این کیفیت افتضاح رنگ شاید به کابل هم مربوط بشه.
:1. (28):
بازم بر میگردیم به این حرف که هیچ ارزانی ای بی علت نیست
سلام دوستان
من یِ مانیتورِ ایکس ویژنِ اسپیکر دار، دارم صداش خیلی وقتِ به خش خش افتاده میخواستم بپرسم راهی هست که درست بشه؟!:11()::1. (28):
ایراد از برد اصلی هست . نمایندگی مادیران تعمیر میکنند .نقل قول:
واقعا درست میکنند؟من فک میکردم درست نمیشه بی خیالش شده بودم، پارسال همین مواقع خریدم فک کنم گارانتیش تموم شده، چقد هزینه ش میشه؟نقل قول:
باید بررسی بشه تا هزینش مشخص بشه. زنگ بزنید مادیران نزدیک ترین تعمیرکار به محله خودتون رو آدرس بگیریدنقل قول: