پاسخ: مشکل با مانیتور بن کیو
نقل قول:
خب اونکه صد البته با چشمم عادته کنه یه مقدار طول میکشه ، پس یعنی اون زمانی که اسکرول رو بالا و پایین میبرم رنگ باید اونطوری بشه مثل توی کلیپ ؟
بعید میدونم اون مشکل خاصی باشه . باز تنظیمات مانیتور رو چک کنید .منوال رو چک کنید شاید تنظیمات خاصی برای این مورد باشه .توی OSD دستگاه را بادقت چک کنید چه تنظیماتی داره .
PHP Code:
https://benqesupport.blob.core.windows.net/esupport/LCD%20MONITOR/UserManual/GC2870H/UM_EN_200413171101.pdf
نقل قول:
من این حالت رو با مانیتور الجی خودم دارم.توی متنها بیشتر نمود داره تا توی تصاویر.علتش هم به خاطر گیم مودی که براش گذاشتن.این گیم مود باعث شده response time رو توی faster باشه ولی وقتی off کردم درست شد.
حالا شما ببینید چنین چیزی توی مانیتورتون نیست
تمام تنظیمات مانیتور رو دستکاری کردم ولی درست نشد ، یه قسمت داشت برای زمان پاسخگویی رو 5 میلی ثانیه گذاشتم
نقل قول:
تمام تنظیمات مانیتور رو دستکاری کردم ولی درست نشد ، یه قسمت داشت برای زمان پاسخگویی رو 5 میلی ثانیه گذاشتم
درایورش هم نصب کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام ببخشید که دیر جواب میدم ، اونو مرجوعی دادم ، آقا امید بنظر شما مانیتور بنکیو مدل GW2381 سایز 22.5 اینچ که پنلش ips هستش بهتره ؟؟
رزولویشن مانیتور روی 1200 × 1920 پیکسل هستش بعدا اذیت ممکنه بکنه ؟
تا رنج 3.300 می خوام برای مانیتور هزینه کنم
نقل قول:
سلام ببخشید که دیر جواب میدم ، اونو مرجوعی دادم ، آقا امید بنظر شما مانیتور بنکیو مدل GW2381 سایز 22.5 اینچ که پنلش ips هستش بهتره ؟؟
رزولویشن مانیتور روی 1200 × 1920 پیکسل هستش بعدا اذیت ممکنه بکنه ؟
تا رنج 3.300 می خوام برای مانیتور هزینه کنم
سلام
برمیگرده به نوع کاربری شما از سیستم این مانیتور برای کارهای گرافیکی و کارهای ویدیویی عالیه
خیلی انتخاب های زیادی نیست .اگر گیمر هستید فکر میکنم شاید گزینه های دیگر را بررسی کنید بهترباشد
پیشنهاد من تو این رنج Asus VC239H
نقل قول:
سلام
برمیگرده به نوع کاربری شما از سیستم این مانیتور برای کارهای گرافیکی و کارهای ویدیویی عالیه
خیلی انتخاب های زیادی نیست .اگر گیمر هستید فکر میکنم شاید گزینه های دیگر را بررسی کنید بهترباشد
پیشنهاد من تو این رنج Asus VC239H
حقیقتش من با چند نفر دیگه صحبت کردم من جمله آقا ارمین از انجمن سخت افزار مگ ایشون گفتن اگر ایسوس مونتاژ ایران بود دورش رو خط بکش کلا ، گفتن که بن کیو خیلی بهتر از ایسوس داخلی هستش
حقیقتش هم استریم بازی میکنم ، و هم کارهای سایت و پشتیبانی انجام میدم
نقل قول:
حقیقتش من با چند نفر دیگه صحبت کردم من جمله آقا ارمین از انجمن سخت افزار مگ ایشون گفتن اگر ایسوس مونتاژ ایران بود دورش رو خط بکش کلا ، گفتن که بن کیو خیلی بهتر از ایسوس داخلی هستش
حقیقتش هم استریم بازی میکنم ، و هم کارهای سایت و پشتیبانی انجام میدم
بحث محدودیت بودجه است .بله به طبع اگر بودجه بالاتر بود گزینه های بیشتری داشتید . این رزولشین BENQ رو چک کنید اگر مناسبتون باشه مشکلی نداره .این تصمیم شماست