سلام وقتتون بخیر
من به تازگی برای سیستمم ی Ssd M.2 تهیه کردم و هرکاری کردم توی بایوس بالا نیومد مجبورا بایوس رو به نسخه F7 آپدیت کردم بعد از اپدیت هرکاری کردم گرافیک رو بالا نیورد اولش که گرافیک فنش با سرفت خیلی زیاد نان استاپ میزد با خارج کردن باطری بایوس و... این مشکلشو حل کردم حالا اومدم نسخه F6 رو ریختم دیدم تاثیری نداشت اومدم F5 رو بریزم دیگه خود بایوس نزاشت گفت باید نسخه جدیدتری بریزی حالا این به کنار هرکاری که میشد از منیجمنت تا Cmd رو بالا پایین کردم به نتیجه ای نرسیدم
مادربرد من Ga-h97-D3h هست و گرافیکم GA 960 ddr5 4G
برای حل مشکلات SSD M.2 و گرافیک شما، چند مرحله را می‌توانیم بررسی کنیم:
مشکل SSD M.2

1. بررسی سازگاری: اول مطمئن شو که SSD M.2 که خریدی با مادربردت سازگاره. بعضی مادربردها فقط با نوع خاصی از SSD M.2 (مثل SATA یا NVMe) کار می‌کنن.
  2. نصب درست: مطمئن شو که SSD درست جا افتاده. گاهی ممکنه که کامل جا نرفته باشه.

تنظیمات BIOS

1. تنظیمات Storage: وارد BIOS شو و ببین SSD توی بخش Storage Configuration شناسایی شده یا نه.
  2. CSM تنظیمات: اگر SSD تو NVMe هست، تنظیمات Compatibility Support Module (CSM) رو چک کن و حالت UEFI رو فعال کن.

مشکل گرافیک کارت

1. نصب دوباره: گرافیک کارت رو از اسلات PCI-E دربیار و دوباره جا بزن. ببین مشکلی تو اتصالش نباشه.
  2. برق گرافیک کارت: کابل‌های برق به گرافیک کارت درست وصل شده باشن و پاور کافی داشته باشه.
  3. تنظیمات BIOS: توی BIOS مطمئن شو که گرافیک کارت به عنوان گرافیک اصلی انتخاب شده.

درایورها و تنظیمات ویندوز

1. درایورها: درایورهای گرافیک کارت و SSD رو از سایت‌های رسمی دانلود و نصب کن.
  2. Device Manager: توی ویندوز وارد Device Manager شو و مطمئن شو که هیچ درایوری مشکل نداره.

رفع مشکلات BIOS

1. ریست BIOS: توی BIOS تنظیمات رو به حالت پیش‌فرض برگردون.
  2. نسخه BIOS: اگه نسخه F7 مشکل داشت، ببین نسخه‌های جدیدتری اومده یا نه. شاید اون نسخه مشکل داشته.