خنک کننده پردازنده چیه ؟نقل قول:
ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
خنک کننده پردازنده چیه ؟نقل قول:
ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مال خود کیسهنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
احتمالا درست کار نمیکنه . با خنک کننده دیگه تست بزن .نقل قول:
خنک کننده دیگه ندارم ، فقط این خنک کننده اتومات هست برخی مواقع سرعت بادش زیاد میشه برای خنک سازی ، چه جور می تونم سرعت پرتاب بادش را دستی زیاد کنم؟نقل قول:
برای پیدا کردن ایراد نیاز به خنک کننده دیگه هست . خرابی و عدم کار کرد سیستم واتر کولینگ در برند دیپ کول زیاد مشاهده میشه .نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
این نمایی از داخل کیس با فن هستش
اینم دمای پرازنده در وب گردی و باز کردن تلگرام ویندوز
به نظر شما خنک کننده ایراد داره و باید تعویض بشه؟
احتمال زیاد . چون دلیل دیگه ای نمیتونه باشه . البته اینطوری با این حد اطلاعات خیلی سخته .نقل قول:
با coretemp و speedfan هم شات بگیرید .
تست در شرایط عادینقل قول:
به نظر شما جای رو سر سی پی یو رو را تغییر بدهم و که لوله های مشکی رنگ آزادتر شون تأثیری داره؟
در LOAD با CORETEMP شات بگیریدنقل قول:
برنامه GPU-Z هم برای دمای کارت گرافیک باز باشه در گیم . فقط با گرافیک 1070 تست بزنید
خیلی خوب نقل میزنید . ولی متاسفانه دستتون به کلید تشکر نمیره . شاید وظیفه من میدونید به پاسخگویی تشکر نمیزنید !
من چاکر شمام ، همیشه میگم حتی به رفقام یه انجمن سخت افزار با یه آقا امیدنقل قول:
یادتون باشه پست های قبلی همش تشکر زدم ، الان حواسم نبود.
شما با راهنمایی بسیار خوب تون به گردن همه ما حق دارید :love:
کارت 1070 دوباره می اندازم تست می گیرم میدم خدمت تون.