خوب من بلخره پاور جدید خرید
پاور 1050 گرین
و کیس هم جدید خریدم
کیس گرین z3
فقط مونده پول جمع کنم یه گرافیک بالا بخرم
Printable View
خوب من بلخره پاور جدید خرید
پاور 1050 گرین
و کیس هم جدید خریدم
کیس گرین z3
فقط مونده پول جمع کنم یه گرافیک بالا بخرم
مبارک باشه .:1. (23)::11():نقل قول:
درودنقل قول:
آقا رضا مبارک باشه.
تشکر از دوستانی که بهم تبریک گفتن.نقل قول:
نقل قول:
یه سوال دارم من چه جور فن کیس باید بخرم که خراب نشه درجا. منظورم از خراب نشه اینکه الان کیس گرین z3 من خودش دو تا فن جلو داره و یکی عقب و 2 تا هم رو سخ جا داره و میخوره که من یه فن گرین که دقیق عین همین فن خود همین کیس هست ولی این فن رو کیس دیگه من که داشتم و اینم فن گرین و باجنس خوب بوده برداشتم و جا زدم رو سخف کیس جدید خودم. چون رو سخف کیس میخوره بعد یک روز صداش در میاد و انگار میلنگ فن لغ میشه چون فن بالا سخف میمونه.
انجور که من در سایت ها دیدم قیمت همین فن بالای 150 تومانه چطور این فن درجا یه روزه خراب و صدا میده
من باید چه نوع فن خوب بخرم نصب کنم بالا کیس؟ فقط فن بدون نویز باشه معرفی کنید و چون کیس جدیدم سبز هست و خود فن ها هم رنگ سبز و یه نور سبر هم دارن فن ها لطفا دقیق همین فن معرفی کنید من فقط میخوام چون جای فن رو سخف میخوره فن درجا خراب نشه لغ نزنه صدای فن در نیاد درجا. دو تا فن میخوام
این فن هم از نظر کیفیت و هم عمر و هم پایین بودن میزان نویز یکی از گزینه ها می تونه باشهنقل قول:
نقل قول:
کیس قبلی من دقیق همین فن پشتش داشت و بدون مشکل کار میکرد کندمش زدم به سخف کیس جدیدم بعد یک روز صداش در امد.
انگار چون بالا کیس یعنی سخف میمونه اینطوری میشه.
پس چطور فن های خنک کننده بادی که بالای کیس نصب میشن خراب نمیشن صدا نمیدن.
الان من چه کنم؟ چه فنی باید تهیه کنم که خراب نشه وقتی بالای سخف میبندمش
اگه بتونی این فن قدیمی رو گیر بیاری دقیقا همونیه که شما نیاز دارینقل قول:
هم سفید داره و هم سیاه.
کلا فنی که پره هاش حالت شیشه ای داره نخری بهتره چون هم صدا بیشتر میدن هم زودتر خراب میشن
درودنقل قول:
آقا رضا اون پردازنده i7-4790 خریدی و اگه آره واقعا تفاوتی بین اون و i5-4460 می بینی مخصوصا توی عملکرد نرم افزارها. چقدر واقعا قدرت i7-4790 بیشتره و به نظرت ارزشش رو داشت
خوب انجوری که دوستان بهم گفتن بهتره فن براش نخرم چون میگن هر فنی بخری باز بعد یه مدت صداش در میاد چون مستقیم رو سخف کیس بسته میشه. میگن باید کولر بادی بخری چون رو سخف کیس مخصوص بستن کولر بادیه و انطوری چون مستقیم رو سخف کیس بسته نمیشه فن و گردش هوا این چیزا باعث نویز و لغی بور برینگ فن نخواهد شد.نقل قول:
خوب منکه کولر نتوس 400 دارم پس نیازی ندارم به کولر بادی ولی حیف شد میخواستم رو سخف کیس هم فن اضافه کنم حیف.
بله خریدم و از اونجای که این سی پی یو دیگه نوش تو بازار نبود دسته دوم خربدم و بازم بله خیلی تفاوت دارم تا الان نشده اصلا کم بیاره برای مثال تو بازی مافیا و تمام تنضیمات بالا بیشتر مراحل بازی سی پی یو i5 4460 مصرف ماکسیموم و سی پی یو با 90 تا 100 درصد کار میکرد ولی با سی پی یو i7 4790 اصلا ندیدم 100 درصد بشه. این بازی مثال زدم چون واقعا رو 60 فریم سنگینترین بازی است و در اخرم باز هم میگم بله واقعا ارزشش داشت که اگه اون زمان میخواستم بخرم اگه موجود بود حتما سی پی یو i7 4790k میخریدم که فرکانس پیش فرض 4 هست و با بوست بالاتر میره حالا بماند که ضریب باز هستو و میشه اورکلاک کرد که البته مادربوردم ساپورت نمیکونه برای اورکلاک سی پی یو بگزریم و i7 4790 معمولی فرکانس 3 خورده ای و با بوست به 4 میرسه. البته زیاد نیست ولی خوب ناچیزم نخواهد بود این کوچک بودن تفاوت هرتز