دوست گرامی وضعیت حال حاضر مونیتور را با دقت تشریح کنید . کاری به تصویر دادن دیروز یا هفته قبل ندارم . الان به چه صورت هست .نقل قول:
Printable View
دوست گرامی وضعیت حال حاضر مونیتور را با دقت تشریح کنید . کاری به تصویر دادن دیروز یا هفته قبل ندارم . الان به چه صورت هست .نقل قول:
تا جایی که من فهمیدم شما مانیتورت رو به سیستم خودت که وصل میکنی تصویر دسکتاپ نمیاد اما به سیستم دیگه که وصل میکنی تصویر بالا اومدن ویندوز و دسکتاپ میاد.درسته؟اگر اینطوره که خوب دیگه کاملا مشخصه که خروجی کارت گرافیکت مشکل داره.نقل قول:
باید سیستم رو به یک مانیتوری که تصویر میده وصل کنید بعد هرتز مانیتور رو پایین بیارید درست میشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کارت گرافیکا بردم با دستگاه دیگه امتحان کردم کاملا سالم بود:1. (29):نقل قول:
اقا جواد این پایین اوردن هرتز نشونی میدین ببینم کجاست تو کنترل پنل هست کجای کنترل پنلنقل قول:
پس شما هم سیسمت با مانیتور دیگه جواب میده و هم مانیتورت با سیستم دیگه جواب میده فقط با همدیگه مشکل دارن.عجب بدشانسی هستی:1. (23):.پس امیدوارم با راه حل جناب javadshahvand مشکلت حل بشه این دو تا هم مشکلاتشونو با هم حل کنن.:lol::11():نقل قول:
نه نه رفیق کیس با مانیتور سالم دیگه جواب نمیدهنقل قول:
فک کنم مشکل از کیس هست
شما باید ایراد سیستم رو برطف کنید و بعد به سراغ مونیتور برید .نقل قول:
خوب دوست عزیز چجورینقل قول:
راه حلا یکی یکی میگین تست کنم ببینم مشکل از کدوم قطعه هست
باید قطعه خراب رو پیدا کنید . چون مهارت ندارید تو عیب یابی باید قطعات رو با قطعات سالم جایگزین کنید تا قطعه خراب پیدا بشه .نقل قول: