نرم افزار برای دتکت کردن گرافیک کاری به بازار جهانی نداره . . .نقل قول:
Printable View
نرم افزار برای دتکت کردن گرافیک کاری به بازار جهانی نداره . . .نقل قول:
دقیقا این مشکل رو توی 3d max هم دارم.. امیدوارم عدم آگاهی کاملتون رو قبول کنید و حداقل کارتون رو توجیح نکنید...نقل قول:
- - - Updated - - -
دقیقا این مشکل رو توی 3d max هم دارم.. امیدوارم عدم آگاهی کاملتون رو قبول کنید و حداقل کارتون رو توجیح نکنید...نقل قول:
ما تا کنون هزاران مرتبه مشاوره دادیم و سیستم مبتنی بر 970 و امثالش فروختیم، 99% کاربرها تری دی مکس و VRay کار بودن. هیچکدام تاکنون چنین مشکلی رو گزارش ندادن!! احتمال زیاد مشکلی از سوی شما وجود داره! ما کاری به پیشنهاد سایت ها نداریم. پی امی که بهتون دادم، فردا پیگیر باشید تا ببینیم چی میشه...نقل قول:
در اون تاپیک به جز شما کسی موافق کوادرو نبوده...! منتها تنها کسی که اعلام کرد بنده بودم و بقیه هم تایید کردن تقریباً. به همین دلیل شما سعی در خراب کردن این مشکلات بر سر بنده دارید!
برای من خیلی جالبه که میگید مشکل از سمت منه و اشتباه خودتون رو قبول ندارید... مطمئنا هر شخصی در هر فیلد کاری باید سوتی های بسیاری بده تا فرد باتجربه ای بشه و شما هم از این قاعده مستثنی نیستید، امیدوارم تجربه خوبی براتون بوده باشه.. بحث این موضوع که کاربرای شما گزارش مشکل نکردن یه بحث جدا و طولانیه که ترجیح میدم واردش نشم... با آقای دارابی هم چند روز پیش صحبت کردم ایشون هم چاره کار رو تغییر گرافیک به کوادرو میدونستننقل قول:
The installed video card 'NVIDIA GeForce GT 970M' has not been tested with Revit.You may continue to use Hardware Acceleration
کارت گرافیک شما NVIDIA GeForce GTX 970 هست!
تو متن ارور اسم از NVIDIA GeForce GT 970M برده که کارت گرافیک لپ تاپ هست!!!! قضیه چیه؟!!!
نکنه درایور انویدیا مخصوص لپ تاپ رو نصب کردین رو ویندوزتون؟!!
اون عکسی که گذاشتم توضیح هم در موردش دادم که از روی لپ تاپم این عکس رو گرفتم و این مشکل هم روی لپ تاپم هست هم روی دسکتاپم و هم روی چند سیستم دیگه از جمله سیستم شرکت و سیستم چندتا از دوستام.... مطمئنا انقدر اطلاعات دارم که از این اشتباهات انجام ندمنقل قول:
خب اگه اینطوره، خودتون دارین به شایع بودن این مشکل اذعان می کنید!نقل قول:
کما اینکه در اینجا هم دوستان طبق بررسی سایت های خارجی گفتن مشکل شایع هست و فقط شما تو دنیا این مشکل رو ندارین! بنابراین فقط شما ضرر نکردین از این بابت. خیلی ها این مشکل رو دارن.
سلام به همه عزیزان
خطاب به استارتر محترم :
Autodesk فقط یک نرم افزار تولید می کنه یا یک لشگر نرم افزار مختلف با تفاوت نیاز سخت افزای از زمین و آسمان ؟!!! وقتی میگن بهتون کاربردتون رو بگید چرا اسمی از Revit نبردید ؟!!! که حالا مشکل رو گردن مشاورین میندازید ؟ هنوز نمیدونید باید تمام و کمال تمام نرم افززارهایی که کار می کنید رو اسم ببرید ؟!
برادر من حتی ورژن های مختلف یک نرم افزار مشترک نیازهای سخت افزاریشون متحول میشه !!! چه برسه به اینکه شما اسم Revit رو نبرید !!!
مشکل شما یک مشکل عمومی در سراسر دنیاست با سری 900 به طور کلی که باید اتودسک محترم با باگ های بسیار زیباش (!!) تشریف ببره یک آپدیت بزنه تا بتونه HWA رو روی کارت های سری 900 ساپورت کنه !
موردی رو در یکی از فروم های خارجی دیدم با درایور 344.75 و REVIT 2015 مشکل نداشته با کارت GTX960
یک تست بزنید ضرر نداره این نسخه از درایور رو که گفتم
یک سؤال :
نرم افزار رو توی کنترل پنل انویدیا Add کردید ؟ قسمت Manage 3D Setting ؟!
خطاب به مشاورین عزیز :
کاربر مشکل پیدا کرده حالا اشکال انسانی بوده یا نبوده درست نیست بگیم فلانی تو گفتی و باعث شدی منم به اشتباه بیفتم ! اینجوی تاپیک فقط میشه اسپم دو نفره و کاربر هم به جای حل مشکلش باید نظاره گر «دعوای بی فایده » باشه
یک قانون مدون در نظر بگیرید که کاربر اعتبار مشاوره رو براساس عناوین کاربری مشاور بسنجه . در این صورت دیگه مدیر خودش رو موظف می دونه نظارت کنه بر بقیه نه بگه فلانی باعث شد منم به اشتباه بیفتم !!
جسارتم رو بابت دخالت در امور مدیریتی ببخشید :11():
کاملا باهاتون موافقم.نقل قول:
انسان ممکن الخطا هست. ولی اینکه بگی جناب من با مشاوره شما که گفتی بقیه همکارام هم 970 رو با ارزش تر دونستن ,این کارت رو خریداری کردم و بعد خوب به مشکل خوردم و میام میگم عزیز من الان به مشکل خوردم به خاطر مشاوره اشتباه شما ,بعد مشاور با تمام پرویت کامل میگه که خوب مشکل کجاس؟؟؟ ,این اصلا . . . . .
بگذریم اگه هم باز بحثی بود ترجیح میدم به عنوان یه یادداشت توی اکانتم پیگیری بشه ,چه شما اقا رضا چه بقیه دوستان
با تشکر:give_rose:
دوستان عزیز مشاور گیرنده و مشاور و خریدار، در حال تدوین قوانین بخش مشاوره و سیستم های جدید این بخش هستیم که متاسفانه با کندی داره پیش میره اما ایشالله به زودی تموم میشه. ولی به صورت کاملاً عقلانی و بدیهی هم میشه این موضوع را فهمید که:
در صورتی که نیاز خود را به طور کامل بیان نکنید و مشاور به اشتباه بیوفته قطعاً اشتباه از سوی مشاور نیست. چون مشاور نمیتونه تک تک نیازهای شما را حدس بزنه و با علم غیب مطابق باهاش پیشنهاد بده. اما پیشنهادات اصلی کمپانی های سازنده را دوستان مشاور خیلی جدی بگیرند تا این جور بحث ها پیش نیاد.
البته نکته ای که هست اینه که در خیلیییی از موارد سیستم های پیشنهادی شرکت ها تنها مواردی نیست که میشه استفاده کرد.
به هر حال دوست عزیز، پیگیری کنید تا ایشالله مشکلتون حل بشه. دوستان اینجا همگی متخصص هستند، بهادر جان، حسام جان، رضا جان ، مرصاد جان و ... . قطعاً کمک میکنند تا مشکلتون حل بشه در صورت امکان.