پاسخ: راهنمایی درباره ارتقای گرافیک و سیستم (ارتقا به سوکت 1151 ؟)
سلام مجدد من بایکی از دوستانی که خدمات کامپیوتری داره صحبت کردم گفت مین بوردو حتما عوض کنم.قیمت داد گفت گرافیک zotac gtx 1060حدود1500 ومادربوردz97 kهم 500.به نظر شما چکارکنم؟گرافیک همینو بگیرم وبوردو فعلا بی خیال شم یا گرافیک مدل پایین تر بگیرم مادر بوردو هم عوض کنم؟
نقل قول:
سلام مجدد من بایکی از دوستانی که خدمات کامپیوتری داره صحبت کردم گفت مین بوردو حتما عوض کنم.قیمت داد گفت گرافیک zotac gtx 1060حدود1500 ومادربوردz97 kهم 500.به نظر شما چکارکنم؟گرافیک همینو بگیرم وبوردو فعلا بی خیال شم یا گرافیک مدل پایین تر بگیرم مادر بوردو هم عوض کنم؟
من به شما چی گفتم عزیز ؟ گفتم مادربرد نیاز به تعویض نیست . قیمت هاشون هم بالاست
GIGABYTE GTX 1060 WF2X OC 6GB GDDR5
1.350 هست
تفاوت گیگا با زوتاک فقط وفقط تو سیستم خنک کنندگیشونه؟گیگا چقد ضعیف تر از زوتاک هست؟شرمنده زیاد سوال پیچ میکنم خیلی وقته قصد ارتقا دارم و یه خورده حساسیت م بالاست.
نقل قول:
تفاوت گیگا با زوتاک فقط وفقط تو سیستم خنک کنندگیشونه؟گیگا چقد ضعیف تر از زوتاک هست؟شرمنده زیاد سوال پیچ میکنم خیلی وقته قصد ارتقا دارم و یه خورده حساسیت م بالاست.
گیگابایت قویتر باشه ضعیف تر نیست . مخصوصا تو کیفیت ساخت . زوتک فرکانس بالاتری براش در نظر گرفته شده توسط کارخانه . حداکثر دو یا سه فرم در بازی ها تفاوت میکنه .
سلام به نظرتون گرافیک ومادربورد هردو ازیه برند باشن چقد بهتره؟مثلا هردو گیگا باشن؟
نقل قول:
سلام به نظرتون گرافیک ومادربورد هردو ازیه برند باشن چقد بهتره؟مثلا هردو گیگا باشن؟
من تفاوتی ندیدم ....
پاور ازبرند xfxخوبه؟چه فرقی با گرین داره؟
نقل قول:
نه.
اشتباه من رو انجام ندین و پاور های معتبر مثل cooler master تهیه کنید.
پاور های کولر مستر از گرین هم مقداری بهتر هستند.
با تشکر
نقل قول:
xfx را توصیه نمیکنم . از برندهای معتبر بازار که جوابشون را پس دادن تهیه کنید : کولر مستر - گرین - انرمکس -کرسیر تهیه کنید .
پاور کنونی من xfx 750wat هست.شش ماه پیش بستم.امروز که با یکی از بچه ها صحبت کردم گفت تاحالا نشنیدم ومنو به شک انداخت.یعنی کارم ساختست؟پاورم باید عوض کنم؟؟؟؟!!!نگید تورو خدا