پاسخ: دو گرافیک GTX 980 Ti یا صبر برای GTX 1080
اگه فول اچ دی بازی میکنی GTX 980 TI حالا حالاها گیمارو جواب میده مگه بخوای بزنی تو 4k . اصلا GTX 980 TI و 390x , r9 fury تو فول اچ دی حرفی واسه گفتن نزاشتن.انویدیا این طور که پیش میره کمپانی های بازی سازی اگه بخوان با تکنولوژیش همگام شن پدرشون درمیاد .الان دوستی داریم که تقریبا از 2012 HD 7950 داره الان که 2016 هستیم گیمای روز رو تو فول اچ دی باکیفیت قابل قبولی باز میکنه.
نقل قول:
اگه فول اچ دی بازی میکنی GTX 980 TI حالا حالاها گیمارو جواب میده مگه بخوای بزنی تو 4k . اصلا GTX 980 TI و 390x , r9 fury تو فول اچ دی حرفی واسه گفتن نزاشتن.انویدیا این طور که پیش میره کمپانی های بازی سازی اگه بخوان با تکنولوژیش همگام شن پدرشون درمیاد .الان دوستی داریم که تقریبا از 2012 HD 7950 داره الان که 2016 هستیم گیمای روز رو تو فول اچ دی باکیفیت قابل قبولی باز میکنه.
من الان از WQHD استفاده میکنم .... با فول اچ دی اصلا مشکلی ندارم !!!!! ... من میدونید به چی فکر میکنم ؟؟ الان GTX 980 Ti از قدرت بالایی توی سایه زنی (بیت) بهره منده .. 384 بیت در حالی که 1080 فقط 256 بیت داره !!! در نتیجه بعضی از این بنچ مارک ها مهم نیستن چون مثلا وقتی توی بازی دود زیاد بشه یا کلا سنگین بشه اونجا GTX 980 TI خیلی بهتر عمل میکنه تا 1080 ... بنچ مارکی که گرفته میشه توی یک شرایط نرماله ... شرایط سخت در نظر گرفته نمیشه ... مثلا شب یا روز بودن بازی .. سنگین و سبک بودن و.... در نتیجه فکر میکنم اگر الان یک جی تی ایکس 980 تی آی دیگه خریداری کنم خیلی بازده بیشتره تا اینکه به خوام به دوتا 1080 فکر کنم !!! نظرتون؟
نقل قول:
الان GTX 980 Ti از قدرت بالایی توی سایه زنی (بیت) بهره منده .. 384 بیت در حالی که 1080 فقط 256 بیت داره !!!
اون 384 یا 256 بیت ، باس رابط هستند ، یعنی تعداد مسیرهای بین تراشه گرافیکی و حافظه گرافیکی و ربطی به تعداد واحد سایه زنی نداره.
نقل قول:
اون 384 یا 256 بیت ، باس رابط هستند ، یعنی تعداد مسیرهای بین تراشه گرافیکی و حافظه گرافیکی و ربطی به تعداد واحد سایه زنی نداره.
همون ... در هر حالت بیت یکی از مهم ترین پارامتر های یک گرافیکه !! میشه حتی گفت دومین پارامتر مهم یک گرافیک !!!
نقل قول:
همون ... در هر حالت بیت یکی از مهم ترین پارامتر های یک گرافیکه !! میشه حتی گفت دومین پارامتر مهم یک گرافیک !!!
باس مهم نیست ، بلکه کلاک حافظه و پهنای باند مهم هست. یعنی برای مقایسه اصلا به باس کاری نداشته باش ، بلکه کلاک حافظه و پهنای باند رو در نظر بگیر. تاثیر باس توی این دو تا موردی که گفتم نمایان میشه. اینجوری مقایسه کردن منطقی تر و راحت تر هست.
معماری و تراشه بیشترین تاثیر رو داره.
نقل قول:
ابدا اینطور نیست.
اولا شما مقایسه درست انجام بدید،980 با 1080 و 980ti با 1080ti ک پرچمدار بعدی هست و الان نمیاد(فلگ شیب ها رو با بقیه مقایسه نکنین)
دوما فرایند فشرده سازی دیتا رو در همین سری 900 دقت بفرمایید،که باعث فشرده سازی 50 درصد دیتا شد،نسبت به فرایند فشرده سازی amd
سوما وقتی محدودیت سرعت نداشته باشید پس ترافیکی هم بوجود نمیاد و شهرداری نیازی نیست جاده 6 بانده بسازه
این مثال دقیقا درمورد سرعت پردازنده و حافظه gpu های امروزی صادق هست.
بدرود:11():