فاکتور که خیلی چیزها نوشته میشه . مهم وجود داشتن علائمی از گارانتی ویستا هست .نقل قول:
Printable View
فاکتور که خیلی چیزها نوشته میشه . مهم وجود داشتن علائمی از گارانتی ویستا هست .نقل قول:
الان بلخره این مشکلی که گفتم مشکل فنی مانیتور هست؟ گرافیک؟ چی؟ خب سوالی که مطرح میشه اینکه چرا فقط روی حالت full screen اینطوری هست؟ چه اون فایل فلش که لینک دادم چه فیلم هایی که مشاهده کردم فقط و فقط و فقط در حالت full screen خاموش روشن میشه.
و مسئله بعدی اینکه اگر کارت گرافیک لپتاپم که nvidia 630m هست، پشتیبانی نمیکنه چند مورد وجود داره که این حرف رو رد میکنه: ۱. توی سایت geforce رزولوشن های بالاتری نسبت به FHD هست که کارت گرافیکم ساپورت میکنه ۲. اگر پشتیبانی نمیکنه چرا فقط تو حالت full screen پشتیبانی نمیکنه؟ چرا موقع های دیگه اثری از این مشکل نیست؟
دوستان کمک کنید تا بلکه با کمک هم بتونیم عیب یابی کنیم. مانیتوری که ۴۸ ساعت نیست دست منه رو بفرستم گارانتی؟ اونم یه همچین گارانتی معلوم الحالی؟
گارانتیش که شوته.. حقیقت حوصله سر و کله زدن با اونارو ندارم و همینطور حوصله اینکه بفهمونم بهشون مانیتوره نه مادربورد :D تو فروم های خارجی هم چیز خاصی نیست..
=====================================
دوستان که تست میکنن لطفا این موارد رو یکی یکی انجام بدن.
۱- تنظیمات مانیتور رو از standard mode بردارید و روی scenery mode یا Theater mode بذارید تا بتونید حالت ASCR رو فعال کنید
۲- ASCR mode رو از Image تنظیمات مانیتور فعال کنید
۳ - فایل فلش که شمارنده هست در مرورگرتون باز کنید : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
۴- روی دکمه START کلیک کنید تا شمارنده فعال بشه.
۵- حال مرورگرتون رو روی حالت full screen بذارید. ترجیحا از firefox استفاده کنید و از توی منو گزینه full screen رو انتخاب کنید تا تمام صفحه بشه
۶- حال یه مقدار صبر کنید ببینید صفحه خاموش رو روشن میشه یا نه.
لطفا مرحله به مرحله اجرا کنید تا دقیقا همه چیز مثل مراحلی که من طی کردم باشه. و مجدد نتیجه رو اعلام کنید. ممنون.
همه ی این چیزا رو رعایت کردم که گفتینقل قول:
خودم برای استفاده ی خودم ، ASCR رو فعال نمیکنم و نمیدونم چیه
گارانتی هم هر چی روی برگه اش نوشته باشه هست نه چیزی که فروشنده بگه
این فاکتورها چون رسمی نیستند . عملا فقط یک برگه صورت حساب برای شماست و ارزش دیگه نداره . دلیل ارزان بودنش هم همین متفاوت بودن گارانتی هست . ایمانتک یک زمانی تواوج بود .ولی الان فقط اسمش مونده این و چند شرکت دیگه از اسمشون استفاده میکنند و کالای وارداتی رو فقط گارانتی میکنند .
ASCR یه قابلیت مانیتور های ASUS هست که 80M کنتراست دینامیک ارائه میده. بنظر من کیفیت تصویر با خاموش بودن این فیچر بهتر هست..نقل قول:
قراره کارت گارانتی ویستا رو هم بهم بده! :Dنقل قول:
مورد بعدی اینکه کابل HDMI داخل جعبه نبود، برای دوستانی که asus دارن کابل بود یا نه؟
دوستان بنظرتون اگر مانیتور رو بفرستم گارانتی تعویض میکنن؟
دوستان نظر نمیدینا!
مطمئن نیستم که این مشکل فنی مانیتور هست یا ایراد از گرافیک هست.. بنظرتون مانیتوری که ۲-۳ روز کار کرده رو بفرستم گارانتی؟ به نتیجه می رسه یعنی؟
دوستان دیگه هم اگر مانیتور asus دارند، تست کنند.