بله این سه سوکت تعبیه شده که هر کدام رو نیاز دارین برای اتصال کابلها. :great:
Printable View
بله این سه سوکت تعبیه شده که هر کدام رو نیاز دارین برای اتصال کابلها. :great:
دوست عزیز پاور شما کابل منجمنت هست . داخل پک پاور یک کابل PCI E هست که یک سر آن رو به پاور ( به قسمت PCI E ) و سر دیگر آن فکر کنم دو عدد خروجی 6+2 باشه که آنها رو به گرافیک وصل میکنید
ALKS جان چون یک کابل PCI-E متصل است به پاور طبق خود سایت گرین دیگه نیاز به اتصال کابل جدید نیست به نظرم. 2تا خروجی مورد نیاز کارت ایشون رو هم داره.
یعنی من نمیتونم از 2 تا کابل PCI-E که از خود پاور اومده بیرون و یه نوار توری روش هست و قابل جدا شدن نیست واسه گرافیک استفاده کنمنقل قول:
یعنی من به IDE یا MOLEX میتونم کابل برق ساتا بزنم و استفاده کنم یا باید کابل IDE وصل کنم تبدیل ساتا بهش بزنمنقل قول:
اگر طبق فرمایش شما یک کابل PCI-E متصل است نیازی نیست به کابل جدید :wink::love:نقل قول:
- - - Updated - - -
چرا دوست عزیز طبق بررسی انجام شده و فرمایشات آقا ایمان نیازی نیست :give_rose:نقل قول:
ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
بله اون کابل ها رو بدون نیاز به تبدیل می تونین استفاده کنین . :great::yes:نقل قول:
یعنی من به IDE یا MOLEX میتونم کابل برق ساتا بزنم و استفاده کنم یا باید کابل IDE وصل کنم تبدیل ساتا بهش بزنم
واسه اسمبل کردن قطعات چجوری الکتریسیته بدنمو خالی کنم
:1. (27): . میتوانید از فلزی که با زمین در تماس است در کنارتان استفاده کنین . البته زیاد اهمیت ندارد به نظر من .
نقل قول:واسه اسمبل کردن قطعات چجوری الکتریسیته بدنمو خالی کنم