نقل قول:HTML Code:Windows XP = C:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames\
HTML Code:Windows Vista = C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames
Printable View
نقل قول:HTML Code:Windows XP = C:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames\
HTML Code:Windows Vista = C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames
سلام دوستان .:give_rose:
من در بازی سایلنت هیل 5 ( بازگشت به خانه ) اونجایی که باید عروسک اسکارلت رو بکشیم و اون کلید لعنتی رو بگیریم گیر کردم و هر چقدر میله رو می کنم پس گردن عروسک نمیمیره !!!
لطفا ً یکی سیو این قسمت رو از اولین سیوپوینت برام آپلود کنه تا با دعای خیر بنده، خیر دنیا و آخرت نصیبش بشه !:yes:
همچنین آخرین و بهترین پچ مربوط به بازی pes2010 رو هم هرکی داره بذاره .
ممنون:1. (29):
آقا کسی نمی خواد کمکی بکنه !!!؟:whistle:
ببین این Save ها درسته اگر بود زحمت پیدا کردن مرحلش با خودت چون جایی تکی نمی زارننقل قول:
سلام .نقل قول:
این سیو کدوم مرحله ست !؟
ظاهرا ً در سایلنت هیل فقط پنج مرحله را میشه سیو کرد و من می خوام سیو اولین سیوپوینت بعد از کشته شدن عروسک اسکارلت رو بدست بیارم .
با این حال ممنون که زحمت کشیدید .:11():
دوست عزیز این سیوی که گذاشتید سیو مرحله ی آخر بازیه !
ببین شاید این درست باشه.
این یه فایل setup داره باید نصبش کنم !!؟
من این بازی رو ندارم نمی تونستم نصبش کنم شما نصب کن ببین شاید کاری کردنقل قول:
مزه ی بازی از بین می رود من بعد از 1هفته تونستم اسکارلت را بکشم ولی کیف کردم . تازه جاهای سختش مونده