سلام به همگی من سیو های بازی batman رو دانلود کردم اما نمیدونم چطوری این سیوها رو جایگزین کنم اخه تو 24 درصد گیر کردم دیگه حوصلشو ندارم ومیخوام از مزحله ی بعدیش بازی رو ادامه بدم حالا لطف کنید به طور کامل راهنماییم کنید چکار کنم ممنون.
کاربر شهرسختافزار
سلام به همگی من سیو های بازی batman رو دانلود کردم اما نمیدونم چطوری این سیوها رو جایگزین کنم اخه تو 24 درصد گیر کردم دیگه حوصلشو ندارم ومیخوام از مزحله ی بعدیش بازی رو ادامه بدم حالا لطف کنید به طور کامل راهنماییم کنید چکار کنم ممنون.
|
|
HWBOT SSA Member
این طوری نمی شه. (اگه سیوای منو دان کردی) من دو تا سیو 67% گزاشتم که بازی اونجا تموم شده و دیگه نمی شه به مراحل قبلی برگردی. برای همین من یه سیوم از مرحله دم آخری (قبل از ترکوندن جوکر) گرفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahmoodm2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید یه سیوی رو دان کنی که تا آخر نرفته باشه و تا اونجایی که می خوای رفته باشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mahmoodm2 (13-12-09)
کاربر شهرسختافزار
مرس از راهنماییت.راستی میشه بگین چطوری میشه اکانتی که تو بازی ساختمو پاک کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
سیوتو که پاک کنی اکانتت پاک می شه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahmoodm2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی کدوم اکانت...؟
همونی که اول نصب باید بسازی؟ که پروفایل آفلاین داره؟!
اونو نمی دونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks