اقا امید اگه پردازنده من ضعیف هست باید خلاصه صفحه بازی اجرا بشه دیگه!! ضمنا فرکانس پردازنده من 2.9 هست که از لحاظ فرکانس زیاد با core i5 فرق نداره؟!
Printable View
اقا امید اگه پردازنده من ضعیف هست باید خلاصه صفحه بازی اجرا بشه دیگه!! ضمنا فرکانس پردازنده من 2.9 هست که از لحاظ فرکانس زیاد با core i5 فرق نداره؟!
همیشه اینطوری نیست . چون قبل از اجرای بازی مشخصات سیستم چک میشه . ممکنه یکی از پارامترهای لازم در پردازنده شما برای اجرای بازی مناسب نباشه . همه چیز فرکانس نیست .نقل قول:
اقا امید من این بازی رو توسط نرم افزار Extreme Injector v3 که برای پردازنده های دو هسته ای ساخته شده رو اجرا کردم و الان مشغول بازی هستم ضمنا از این نرم افزار برای بازیهای دیگه مثل call of dutty advance و یا assasian creed unity که نیاز به پردازنده های چهار هسته هست میتونم استفاده کنم؟!
اطلاعی ندارم . احتمالش هست . تا تست نکنید نمیشه 100% تایید کرد .
اقا امید در مورد این نرم افزاری که بالا نوشتم اطلاعاتی داری یا نه؟!
کلا این برنامه ها راهکار موقت هست . ممکنه روی یکسری از بازیها جواب بده . در کل بازیهای جدید نیاز به پردازنده های 4 هسته ای نسل جدید هستند .همچنین مقدار بالای 8 گیگ رم .
حالا دید من درست میگم برو از بقیه باز بپرس تا خسته شی پفتم که رم و سیپیوت ضعیفه
o_O :-(
حالا راستی اون برنامرو که گفتی رو برو نصبش کن وقتی نصب کردی از طریق اون بازی رو اجرا کن فک کنم بالا بیاد وسط بازیم برنامرو نبند
- - - Updated - - -
Vcredit C++ 2013
رو باید داشته باشی نداشتی دان کن نصب کن بعد اون برنامه هرو نصب کن صد در صد اجرا میشه