لطفا درست بیامم بخون اون 90 تا 150 تا برای برنامه Steam که دوستم تست ای بی گرفته و بهم گفته من میگم برنامه اورجین تست نگرفته. میگم چطور باید تست گرفت برای برنامه اورجین.
Printable View
لطفا درست بیامم بخون اون 90 تا 150 تا برای برنامه Steam که دوستم تست ای بی گرفته و بهم گفته من میگم برنامه اورجین تست نگرفته. میگم چطور باید تست گرفت برای برنامه اورجین.
اگه منظورزتون رو درست متوجه شده باشم کافیه دکمه ویندوز رو بزنید و کلمه cmd رو تایپ کنید و دستور easo.ea.com رو برای بررسی پینگ سرورهای EA تایپ کنید.نقل قول:
البته منظورت کلمه R و دکمه ویندزه. بگزریم. زدم دستور وارد کردم اصلا چیزی نمیاره تا بفهمم سرعت خوبه یا بد... یه چیزای انگلیسی مینویسه مبنی بر کد های اشتباهست شماره پینی نمیاره... انگلیسی بالا دادین درسته و باید اون وارد کرد ایا متمانید شما؟
جلوی عبارتی که دوستمون گفتند باید کلمه ping رو بزنید
ping easo.ea.com
چند شد و خوبه یا بد؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
...
104 هست ..... متوسط با توجه به عددی که خودتون اعلام کردید .نقل قول:
من از ای پی ثابت هم دارم استفاده میکنم و فکر نکنم دیگه این عدد کم بشه بگزریم حالا این متوسط بده یا خوب برای تو بازی کردن نت فور اسپید 2015 و انلاین بازی کردنش. لک از گرافیک رم سی پی یو نداشته باشم از نت نمیگیرم با این متوسطی که گفتین؟؟؟
این بقیه موارد خود امیر جان توضیح بدن بهتره . چون من بازی آنلاین بازی نمیکنم و از کم و کیف کار خبری ندارم .نقل قول:
درود
طوری که شنیدم این بازی nfs 2015 هر یک ساعت 50 یا 60 مگ مصرف اینترنت داره و پا این TTL هم پاسخگو هست.
شرمنده توی پست قبلی کلمه Ping که اصلش بود رو یادم رفت تاپپ کنم حواسم نبود.
در مورد سرعت و پنگ مورد نیاز برای nfs 2015 اطلاعی ندارم اما حداقل بر اساس طبق تجربه شخصی بیشتر بازی های شوتر هستن که حداقل 200 به پایین برای بازی نسبتا مطلوب تر مهم است و وابسته به سبک می تونه سقفش بالاتر باشه (مثلا زیر 500 زیر 1000 بستگی به بازی داره).