از جناب trance تشكر ميكنم بابت اين راهنمايي
کاربر شهرسختافزار
از جناب trance تشكر ميكنم بابت اين راهنمايي
Trance (10-01-08)
|
|
سلام خسته نباشید توی بازی assassins creed گیر کردم توی ورودی اورشلیم از بازی میاد بیرون
و اگر هم یکم از این کارای باحالی که میکنه یادم بدین ممنون عمو حسینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدحاج وحید اسم مرحله رو بگو لطفا!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارروری نمیده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMOO hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویستا 64 داری؟
شاید هم مشکل از سیدی بازی باشه.
کارای جالبش رو فکر کنم باید به خودتون یاد بده دیگه مثلا Counter Attack و این چیزا که وقتی یارو داره حمله میکنه سریع باید دکمه ی کانتر اتک رو بزنید تا با یه حرکت قشنگ دخل طرف رو بیاره!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
کاربر شهرسختافزار
سلااام
من مرحله dameged gooods رو با trevor رفتم ماشین رو پیدا کردم بعد رفتم خونه trevor ک مامانش نبود بعد شخصیت بازی عوض شد حالا مایکل رو آورده هیچ ماموریتی باز نمیکنه یه لباس فروشب رو نقشه مشخصه....
هرچی میرم لباس میخرم فایده نداره
چی کارکنم؟؟؟
با سلام.مشکل با بازی COMPANY OF HEROES 2 هستش
توی بازی مرحله اول قسمتی که نیروها رو انتخاب میکنی آمریکا یا روسیه من با قسمت آمریکا اومدم بعد از 15 دقیقه بازی رسیدم اینجا (که عسکشو گذاشتم) کادر قرمز رنگ پیغام بازی هستش و اون شماره های 1 تا 3 که گذاشتم 1 و 2 آنلاک شده ولی 3 آنلاک نمیشه میگه باید اول کماندرو آنلاک کنی و هیچ کاری نمیشه توی بازی کرد. فقط میشه نیروها رو محدود جابجا کرد.
کسی میدونه باید چیکار کنم؟
عکس زیر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mahone در تاریخ 16-01-20 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks