کسی نیس مارا یاری کند؟؟؟![]()
/\/\oha/\/\aD. Di/\/ar\/anD
سلام بازی رو نصب میکنم ولی اررور technical difficulties میده با این متن
You have encountered a serious error. Serious errors can be caused by many things including viruses , overheated hardware and hardware that does not meet the minimum specifications for the game . Please visit the forums at www.general.ea.com for suggested courses of action or consult your manual for Technical support contact information.
چیکار کنم درست شه؟؟
|
کسی نیس مارا یاری کند؟؟؟![]()
سلام. یک فایل هست باید دانلود کنید و سپس در My Documents وارد فولدر Command and Conquerors Generals Data بشید و فایل دانلودی رو اونجا بریزید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.dinarvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک دانلود
AMD>INTEL (30-11-15)
دمت گرم کوکا
این کارو کردم ولی بازم درست نشد؟؟؟؟چی کنم
در فولدر Command and Conquerors Generals Data فایل options.ini رو بازکنید و این رو جاش کپی پیست و سیو کنید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.dinarvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AntiAliasing = 4
BuildingOcclusion = yes
CampaignDifficulty = 2
DrawScrollAnchor = yes
DynamicLOD = no
ExtraAnimations = yes
GameSpyIPAddress = 0.0.0.0
Gamma = 50
HeatEffects = yes
IPAddress = 0.0.0.0
IdealStaticGameLOD = Low
LanguageFilter = false
MaxParticleCount = 5000
MusicVolume = 50
Resolution = 800 600
Retaliation = yes
SFX3DVolume = 72
SFXVolume = 64
ScrollFactor = 100
SendDelay = no
ShowSof****erEdge = yes
ShowSoftWaterEdge = yes
ShowTrees = yes
StaticGameLOD = Custom
TextureReduction = 0
UseAlternateMouse = yes
UseCloudMap = yes
UseDoubleClickAttackMove = no
UseLightMap = yes
UseShadowDecals = yes
UseShadowVolumes = yes
VoiceVolume = 78
حالا در فولدر اصلی بازی بر روی Exe کلیک راست کنید و بر روی Properties کلیک کنید. حال بر روی بخش Compatibility کلیک کنید و گزینه Run this program in compatiblity mode رو تیک بزنید و سپس گزینه Windows XP SP3 رو انتخاب کنید. پایین همون صفحه هم Run this program as Administrator رو تیک بزنید. همچنین مطمئن شید اگه آنتی ویرستون دارید مزاحم اجرای برنامه نیست. (فولدر بازی رو از دید آنتی ویرستون پنهان کنید یا حداقل موقتا آنتی ویروس رو غیر فعال کنید تا ببینیم تاثیری داره یا نه).
بعد از اجرای بازی می تونید Resolution بازی رو به اندازخ دلخواه تغییر بدید.
AMD>INTEL (30-11-15)
|
ممنون الان امتحان میکنم
درست نشد هرکاری ک گفتی کردم ولی درست نشد
عزیز نسخه ویندوزت رو میگی؟ ویندوز 7 ای؟ 64 بیتی؟ چون معمولا بازی های قدیمی به مرور با نسخه های جدید ویندوز سخت تر اجرا میشن. نسخه ویندوزت اگه 7 هست بهتره Service Pack 1 رو شامل بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.dinarvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا کارهای زیر رو انجام بده:
1. directx 9 آخرین نسخه رو دانلود و نصب کن: لینک دانلود
2. آپدیت های بازی رو دانلود و نصب کن:
دانلود Zero Hour Retail Patch v1.01 EN
دانلود Zero Hour Patch v1.02 EN
دانلود Zero Hour Patch v1.03 EN
دانلود Zero Hour Patch v1.04 EN
آپدیت 1.08
3. Resolution تصویر رو به 800 در 600 تغییر بدید و سعی در اجرای بازی کنید. وقتی کار کرد بعدش Resolution ات مشکلی نیست اگه دوباره تغییرش بدی.
4. اگه نشد فایل زیر رو دانلود کن و باز هم در Resolution تصویر 800 در 600 بازی رو اجرا کن
لینک دانلود
در ابتدا با آپدیت اول بازی رو سعی کن اجرا کنی اگه نشد بعد به ترتیب برو سراغ آپدیت های بعدی. مدام بازی رو در Resolution تصویر 800 در 600 سعی کن اجرا کنی. راه حل های قبلی هم در همین Resolution تست کن. متاسفانه با دانلود این فایل ها هم نمی تونم تضمین کنم که مشکلت حتما حل شه اما امیدوارم که بشه.
منبع برخی لینک ها: سایت download.ir
مرسی داش دمت گرم تست میکنم میگم.ویندوز 7 بیت64
Service pack 1 رو هم داره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks