خواهش می کنم راهنمایی ام کنید، من یکبار با فلش و یکبار با سی دی بوت کردم و نمی دونم چه گزینه هایی را باید مرحله به مرحله انتخاب کنم، خیلی ممنون میشم راهنمایی ام کنید.نقل قول:
Printable View
خواهش می کنم راهنمایی ام کنید، من یکبار با فلش و یکبار با سی دی بوت کردم و نمی دونم چه گزینه هایی را باید مرحله به مرحله انتخاب کنم، خیلی ممنون میشم راهنمایی ام کنید.نقل قول:
power max 4.23نقل قول:
تو ubcd هست
انتخابش کنید
اون هم یه گزینه پایین تر از power max 4.09 که انتخاب کردم، باز هم همینطوری شد.نقل قول:
یک ایرادی هست روی سیستم باید ببینید چی هست .این برنامه مشکلی نداره . باید ببینید مشکل از کجای کار شماستنقل قول:
یا هارد سیستمت رو به عنوان هارد دوم به یک سیستم دیگه متصل کن و تحت ویندوز با این برنامه LLF کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سیستم دیگه که ندارم فقط میتونم ویندوز را تو هارد دوم نصب کنم و پس از اون هارد را فرمت کنم و حالا شاید دوباره ویندوز را در همون هارد نصب کردم، این کار اشکالی نداره؟نقل قول:
به هر حال باید اون هارد با برنامه ایی که گفتم LLF بشهنقل قول:
سلام، خسته نباشید من اون هارد را low level format کردم البته با نرم افزار تحت ویندوز، نتیجه بنچمارک به این صورت هست:نقل قول:
خیلی ممنونم
الان خوب شده :1. (23)::1. (23):نقل قول:
راستی من هارد وسترن 4 ترابایت بلو که گفتید خریدم برای همون جا به جایی اطلاعات و آرشیو، الان که بنچمارک گرفتم فکر می کنید وضعیتش چطوره؟ یک هارد دیگه هم داشتم خیلی ممنون میشم وضعیتش را بگید.
هارد وسترن 4 ترابایت بلو
هارد سیگیت 2 ترابایت
سرعت هارد وسترن به دلیل سرعت 5400 RPM طبیعی است . استاتوس بنچمارک خوبهنقل قول: