برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
- - - Updated - - -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
Printable View
- - - Updated - - -
با عرض مزاحمت آقا امید من تو کل بایوس گشتم ولی گزینه ای به اسم AMD COOL AND QUIET ندیدم برای غیر فعال کردن اگه مخفف کلمه هست بگید یا کلمه هایی از این نظر برای غیر فعال کردن
سی پی یو من تو حالت عادی 3.7 گیگاهرتز قدرت داره gpu تو حالت ما نوئل 720 مگاهرتز تو حالت اکستریم 960 مگاهرتز ولتاژ مورد نیازش بصورت اتوماتیک رو 1.337 هست ولی تو چارتی که شما گفتید cpu با این مشخصات بدون gpu ولتاژش رو 1.25 هست اگه من cpu برای اور کردن رو حالت 4.4 گیگاهرتز اور کنم با ولتاژ چارت قطعا با مشکل کمبود ولتاژ رو به رو میشم تو یوتیب دیدم برای اور کردن پردازنده a10 7850 طرف رو فرکانس 4.5 ولتاژ 1.45000 رو در نظر گرفت سیستم بدون مشکل بوت شد ولی من وقتی ولتاژ رو 1.45000 قرار میدم برای فرکانس 4.5 قرمز میشه
با توجه به اسکرین شات های بالا در مورد بایوس اگه تنظیمات مورد نظر رو بگید ممنون میشم
برای اورکلاک gpu از همان نرم افزار AMD استفاده کنید AMD OVERDRIVE این که چقدر اورکلاک میشه . باید پله به پله فرکانس GPU رو بالا ببرید
- - - Updated - - -
مدل مادربرد رو بنویسید . تا بهتون بگم .
آقا امید من نرم افزار AMD OverDrive ورژن 4.31 رو نصب کردم هربار که روش کلیک می کنم سیستم ریست میشه ورژن جدیدشم از سایت amd دانلود کردم وسط نصب ارور میده
سرعت gpu تا 1800 مگاهرتز قابل اور کردن هست تو حالت manual اما از 960 که بیشتر بشه سیستم هنگ میکنه قطعا بخاطر ولتاژ پائین هست ( حافظه گرافیکی تا 2 گیگ قابل افزایش هست که من رو 2 گیگ تنظیم کردم )
مدل مادیبرد asus a88 x plus هست
مدل cpu a107850
مدل رم gs kill 8g باس 2400
مدل پاور memonex 480w real
l
پاورتون که 300 وات هست . البته تو بهترین حالت . این پاور رو کاملا از ریز جریانات ورودش با اطلاع هستم . در مورد amd overdrive تا حالا مشکلی نداشتم . باید بررسی کنید ببینید مشکلتون از کجاست .
پاور تو اورکلاک خیلی مهم هست . که پاور شما عملا مناسب نیست .
AMD POWER NOW
باید دیسیبل بشه
همچنین C6
سلام
آقا امید همان طور که گفتید گزینه های مورد نظر رو غیر فعال کردم اینبار خودم بصورت دستی cpu ratie رو 44 تنظیم کردم cpu offset voltage رو رو حالت auto گذاشتم تغیرات رو ذخیره کردم سیستم 1 ساعت بدون مشکل کار کرد دماش با باز بودن دانلود منجر بازی pes2015 رو حالت رزولیشن 1920 - 1080 به 51 الی 50 رسید
اما برسیم به مشکل اصلی فرکانس gpu وقتی از حالت اکسترام 960 مگاهرتز بیشتر میشه سیستم هنگ می کنه با اون برنامه ای که گفتید امتحان کردم نشد سیستم ریست میشه ویندوزم عوض کردم 7 نصب کردم نشد این پیغام میده بعد از ok دادن سیستم ریست میشه اگه برنامه دیگه ای هم هست بگید ممنون میشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
MSI Afterburner 4.1.1 رو تست کنید .نقل قول:
بیشتر ازاین نمیتونی دیگه اور کنی چون هنگ کردن دلیل اصلی ناپایدار بودن هست .نقل قول: