پاسخ: چطور بایوس مادربوردم را آپدیت کنم؟
بله حق با شماست.
ولی میشه راهنمایی کنید برای اورکلاک دقیق چیرو باید زیاد کنم. با اون برنامه بالا در سیستم دوستم دستگاری کردم گذینه ای که نوشته 250 زیاد کردم ولی سی پی یو هیچی تغییر نکرد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نشد 3.30 مثلا. مدل سی پی یوش عین مال منه ولی مادربوردش مال من نیس.
حتی با این برنامه setfsb تا اخرش بردم ولی هیچی نشد که
ممنون میشم راهنمایی کنید. چون برای دوستمم از بایواس بلد نیستم یعنی در واقع موس کیبورد همکاری نمیکنن:1. (28):
اخوی متوجه شدی پست قبل چی گفتم !!!!!!
مربوط به ولتاژ پردازنده هست . به هیچ عنوان دستکاری نکنید . در چیپ های سری 8 و 9 و 100 و 200 فقط بر روی مادربردها با چیپ Z امکان اورکلاک پردازنده هست .
منم نوشتم برای دوستم میخوام اینکارو بکنم و مادربوردش عین مادربورد من نیس. تازه عکس قبلی من یه چیز دیگه بود این عکس یه چیز دیگه شما هم یکم با دقت متن بخونید.
الان من از شما راهنمایی اورکلاک خواستم برای من و سیستم منکه بالا بالا نوشتید رو این مادروبرد اور نکنم منم ممی کنم و سوالم برای کسی دیگه بودا لطفا دوباره پست بالارو بخونید و جواب بدین.
نقل قول:
منم نوشتم برای دوستم میخوام اینکارو بکنم و مادربوردش عین مادربورد من نیس. تازه عکس قبلی من یه چیز دیگه بود این عکس یه چیز دیگه شما هم یکم با دقت متن بخونید.
الان من از شما راهنمایی اورکلاک خواستم برای من و سیستم منکه بالا بالا نوشتید رو این مادروبرد اور نکنم منم ممی کنم و سوالم برای کسی دیگه بودا لطفا دوباره پست بالارو بخونید و جواب بدین.
ویرایش کردی الان . اینطوری من جوابی به شما نمیدم .
هر سوال جای خودش را دارد .
برای سوال دیگه باید تاپیک در همون بخش بزنید .
نقل قول:
خدمت شما
PHP Code:
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/AISuite3_Win7-8-81-10_H81M-Series_V10102_10092.zip?_ga=1.85720153.1157982923.1454183078
سلام.
ممنون میشم لینک دانلود جدیدترین بایواس بهم بدی دقیق عین لینک قبلی که دادین.
ادرس مادربوردم از سایت ایسوس
ولی عین قبل موفق نشدم لینک جدید بایواس پیدا کنم تا بتونم دانلودش کنم.
بایوس جدیدی نیومده که شما اپدیت کنی
اخرین بایوس برای سال 2015