پاسخ: نداشتن براکت سوکت trx4 برای فن cpu مدل RYUJIN II 360
سلام مهندس عزیزم
من کیس کورسیر را از لیون کامپیوتر تهیه کردم از این که راهنمایی کردید ممنونم.
من بررسی کردم کیس بسیار عالی است.
با گارانتی الماس رایان ایرانیان تماس گرفتم اصلا درست راهنمایی نکردند و من تماس می گرفتم و درست جوابگو اصلا نبودند با قسمت پشتیبانی صحبت کردم اصلا مطمئن نبود که به این فن cpu می خورد یا خیر و آخر با مدیر این شرکت تماس گرفتم و گفت ما این براکت را نداریم خیلی بد برخورد می کردند.
با تشکر
نقل قول:
سلام مهندس عزیزم
با گارانتی الماس رایان ایرانیان تماس گرفتم اصلا درست راهنمایی نکردند و من تماس می گرفتم و درست جوابگو اصلا نبودند با قسمت پشتیبانی صحبت کردم اصلا مطمئن نبود که به این فن cpu می خورد یا خیر و آخر با مدیر این شرکت تماس گرفتم و گفت ما این براکت را نداریم خیلی بد برخورد می کردند.
با تشکر
سلام خیلی از خنک کننده های موجود در بازار به صورت پیشفرض براکت TRX4/SP3 را دارند مثل مدلهای خیلی ارزون قیمت تر مثل MSI MAG CORELIQUID C360
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام مهندس عزیزم
با تشکر
سلام خیلی از خنک کننده های موجود در بازار به صورت پیشفرض براکت TRX4/SP3 را دارند مثل مدلهای خیلی ارزون قیمت تر مثل MSI MAG CORELIQUID C360
سلام استاد عزیزم آقا امید شما همیشه موقع های ضروری به داد همه می رسید و از سایت خیلی خوبتون هم خیلی خیلی ممنونم آقا امید
آقا آمید از راهنمایی که کردین خیلی ممنونم
آقا امید عزیزم آیا عکس زیر که من تهیه بکنم یا از ایران یا از amazon یا کسی از دبی برای من بیاورد آیا به فن cpu من می خورد یا مشکل ایجاد می کند اگر چند فروشگاه را به من معرفی بکنید که من تهیه بکنم از شما سپاسگزار می شوم لطف شما را می رساند و اگر زحمت نیست بگویید که براکت زیر به فن cpu من می خورد استاد عزیزم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لینک آمازون :
ممنونم
با تشکر
سلام استاد عزیزم آقا امید شما همیشه موقع های ضروری به داد همه می رسید و از سایت خیلی خوبتون هم خیلی خیلی ممنونم آقا امید
آقا آمید از راهنمایی که کردین خیلی ممنونم
آقا امید عزیزم آیا عکس زیر که من تهیه بکنم یا از ایران یا از amazon یا کسی از دبی برای من بیاورد آیا به فن cpu من می خورد یا مشکل ایجاد می کند اگر چند فروشگاه را به من معرفی بکنید که من تهیه بکنم از شما سپاسگزار می شوم لطف شما را می رساند و اگر زحمت نیست بگویید که براکت زیر به فن cpu من می خورد استاد عزیزم.
ممنونم
با تشکر
سلام آقا امید خوب هستید
من کیس iCUE 7000X RGB Black را تهیه کردم آیا کیس خوبی هست و تهویه هوای خیلی خوبی دارد خواستم صد در صد خیالم راحت شود به نظر شما این کیس فن های خوبی دارد و من برای تهویه هوا و خنک کننده سیستم که خیلی عالی شود آیا فن ها را تغییر بدهم و بخرم اگر نظر شما مثبت هست چه فنی تهیه بکنم که rgb باشد و خیلی خوب خنک بکند ممنون می شوم آقا امید دوست عزیزم راهنمایی کنید
نهایتا می توانم تا 4 میلیون هزینه فن کیس بکنم
با تشکر
نقل قول:
سلام آقا امید خوب هستید
من کیس iCUE 7000X RGB Black را تهیه کردم آیا کیس خوبی هست و تهویه هوای خیلی خوبی دارد خواستم صد در صد خیالم راحت شود به نظر شما این کیس فن های خوبی دارد و من برای تهویه هوا و خنک کننده سیستم که خیلی عالی شود آیا فن ها را تغییر بدهم و بخرم اگر نظر شما مثبت هست چه فنی تهیه بکنم که rgb باشد و خیلی خوب خنک بکند ممنون می شوم آقا امید دوست عزیزم راهنمایی کنید
نهایتا می توانم تا 4 میلیون هزینه فن کیس بکنم
با تشکر
سلام کیس خوبیه ولی کاش لیان لی o11 evo میگرفتید . با توجه به میزان کاستومایز کردن این کیس گزینه بسیار بهتری بود
فن هم لیان لی باید در بازار باشه همون را تهیه کنید .
مثل فن کیس لیان لی مدل UNI Fan AL 120 Triple B
این هم اضافه کنم فن های خود کرسیر هم خوب هستند . اگر خواستید فنی اضافه کنید لیان لی آلترناتیو خوبیه
در ضمن به نظرم روی تعویض واتر کولینگ تمرکز کنید
واتر کولینگ را اگر استفاده نکردید به نظرم تعویض کنید دردسرهای زیادی خواهید داشت برای سفارش از خارج از کشور
چون با توجه به وضعیت بازار و واردات هم شرکت های وارد کننده براکت رو نمیارن مخصوصا شرکتی که کلی برند را در سبد محصولات داره و نمیتونه همه اونها را به خوبی پشتیبانی کنه .
سلام آقا امیدممنونم از پاسخی که دادید لطف کردید.چون برادرزادم گفت یک کسی در خارج هست احتمال داره برای من بیاره گفت صد در صد نیست آقا امید چون مشخص نیست کی بیاد گفته احتمال داره تا دو هفته دیگر بیاد اگر بیاد صد در صد می گیره آقا امید عزیزم.فقط آقا امید ببخشید عکسی که ارسال کردم به فن cpu من می خورد و مشکلی ندارد.البته آقا امید فن cpu را باز کردم متسفانه اما در سیستم نبستم.ممنونملطف می کنید باتشکر
نقل قول:
سلام کیس خوبیه ولی کاش لیان لی o11 evo میگرفتید . با توجه به میزان کاستومایز کردن این کیس گزینه بسیار بهتری بود
این هم اضافه کنم فن های خود کرسیر هم خوب هستند . اگر خواستید فنی اضافه کنید لیان لی آلترناتیو خوبیه
واتر کولینگ را اگر استفاده نکردید به نظرم تعویض کنید دردسرهای زیادی خواهید داشت برای سفارش از خارج از کشور
چون با توجه به وضعیت بازار و واردات هم شرکت های وارد کننده براکت رو نمیارن مخصوصا شرکتی که کلی برند را در سبد محصولات داره و نمیتونه همه اونها را به خوبی پشتیبانی کنه .
سلام
o11 evo کیس خوبی هست اما در مقابل کورسیر فول تاور 7000 اکس تهویه ضعیف تری داره، هیچ فنی روش نیست اصلا، کلا جلوش هیچ فنی نصب نمیشه، و پنل جلو هم شیشه ست و بسته ست، این کیس به نظرم برای به نمایش گذاشتن اجزای سیستم زیبا خیلی مناسب هست (کیفیت ساخت بالایی هم داره) اما توی تهویه از خیلی کیس های دیگه عقب تر هست،
کیس کورسیره با 4 تا فن 14 سانتی قدرتنمندی که داره، همچنین امکان نصب aio 420 جلو، بغل و سقف؛ وقتی که کامل فن های 14 روش نصب شه (یه به جای 3 تا 14، 4 تا 12 ) تهویه بسیار عالی پیدا میکنه، از نظر پورت ها هم خیلی کامله، سایزش هم خیلی جا دار هست، از نظر کاستوم کردن هم باز خیلی مناسبه
در مورد فن های لیان لی هم موافقم که خیلی خوبن اما خیلی خیلی گرونن، بعضا حتی 3 فن تا 5.5 میلیون هم داره! در حالیکه با این مبلغ میشه حتی aio 360 از برند دیگه گرفت. حتی ارزون ترین فن هاش هم قیمت بالایی دارن، (درسته کورسیر هم فن های گرون داره، اما بنده برای اضافه کردن فن بهشون کورسیر رو پیشنهاد ندادم) چون فن های قدرتمند دیگه ای هستن که قیمتشون خیلی مناسب تره،
چون الویت ایشون هم تهویه مناسب تر بود بهشون دو مدل کورسیر و یک مدل ارزون تر کولر مستر پیشنهاد دادم،
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام
o11 evo کیس خوبی هست اما در مقابل کورسیر فول تاور 7000 اکس تهویه ضعیف تری داره، هیچ فنی روش نیست اصلا، کلا جلوش هیچ فنی نصب نمیشه، و پنل جلو هم شیشه ست و بسته ست، این کیس به نظرم برای به نمایش گذاشتن اجزای سیستم زیبا خیلی مناسب هست (کیفیت ساخت بالایی هم داره) اما توی تهویه از خیلی کیس های دیگه عقب تر هست،
کیس کورسیره با 4 تا فن 14 سانتی قدرتنمندی که داره، همچنین امکان نصب aio 420 جلو، بغل و سقف؛ وقتی که کامل فن های 14 روش نصب شه (یه به جای 3 تا 14، 4 تا 12 ) تهویه بسیار عالی پیدا میکنه، از نظر پورت ها هم خیلی کامله، سایزش هم خیلی جا دار هست، از نظر کاستوم کردن هم باز خیلی مناسبه، داشتن دو هاب کورسیر کماندر و هاب PWM جدا، قابلیت جدا سازی شیشه پنل جلو و بالا (که البته بخشی رو میگیره و از چهار طرف باز جا داره برای ورودی هوا) که زیرش هم فیلتر گرد خاک قابل شست وشو هست، قابلیت نصب چندین هارد 3.5 اینچی با براکت موجود داخلش که قابلیت درآوردن هم داره، و کیفیت ساخت بالا ارزش خریدش رو بالاتر میبره، قابلیت نصل عمودی گرافیک هم که مشخصا داره با رایزر
البته کیس 5000ش رو هم پیشنهاد داده بودم که ارزون تره و تفاوت هاشون رو هم گفته بودم.
در کل کیس 700 جزو کیس هایی هست که یک بار هزینه میکنه آدم اما تا مدت های طولانی دیگه نیازی به تعویض نداره
در مورد فن های لیان لی هم موافقم که خیلی خوبن اما خیلی خیلی گرونن، بعضا حتی 3 فن تا 5.5 میلیون هم داره! در حالیکه با این مبلغ میشه حتی aio 360 از برند دیگه گرفت. حتی ارزون ترین فن هاش هم قیمت بالایی دارن، (درسته کورسیر هم فن های گرون داره، اما بنده برای اضافه کردن فن بهشون کورسیر رو پیشنهاد ندادم) چون فن های قدرتمند دیگه ای هستن که قیمتشون خیلی مناسب تره،
چون الویت ایشون هم تهویه مناسب تر بود بهشون دو مدل کورسیر و یک مدل ارزون تر کولر مستر پیشنهاد دادم،
نقل قول:
سلام مهندس عزیزم
با تشکر
متاسفانه الماس به جای اینکه سعی کنه کیفیت خدماتش رو بالانر ببره ، مثل بعضی شرکت های دیگه مثل M.I.T رفت سراغ واردات مدل های خیلی متنوع از برند های متنوع ،
از اون ور کیفیت خدماتش رو کاهش داد به حدی که اکثر افرادی که کارشون بهشون میفته با ناراضایتی برمیگردن ازش، قبلا توی گارانتی های اصلی حامی این جوری بود الان الماس هم مثل اون داره میشه،
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام مهندس عزیزم
با تشکر
متاسفانه الماس به جای اینکه سعی کنه کیفیت خدماتش رو بالانر ببره ، مثل بعضی شرکت های دیگه مثل M.I.T رفت سراغ واردات مدل های خیلی متنوع از برند های متنوع ،
از اون ور کیفیت خدماتش رو کاهش داد به حدی که اکثر افرادی که کارشون بهشون میفته با ناراضایتی برمیگردن ازش، قبلا توی گارانتی های اصلی حامی این جوری بود الان الماس هم مثل اون داره میشه،
نقل قول:
سلامo11 evo کیس خوبی هست اما در مقابل کورسیر فول تاور 7000 اکس تهویه ضعیف تری داره، هیچ فنی روش نیست اصلا، کلا جلوش هیچ فنی نصب نمیشه، و پنل جلو هم شیشه ست و بسته ست، این کیس به نظرم برای به نمایش گذاشتن اجزای سیستم زیبا خیلی مناسب هست (کیفیت ساخت بالایی هم داره) اما توی تهویه از خیلی کیس های دیگه عقب تر هست، کیس کورسیره با 4 تا فن 14 سانتی قدرتنمندی که داره، همچنین امکان نصب aio 420 جلو، بغل و سقف؛ وقتی که کامل فن های 14 روش نصب شه (یه به جای 3 تا 14، 4 تا 12 ) تهویه بسیار عالی پیدا میکنه، از نظر پورت ها هم خیلی کامله، سایزش هم خیلی جا دار هست، از نظر کاستوم کردن هم باز خیلی مناسبهدر مورد فن های لیان لی هم موافقم که خیلی خوبن اما خیلی خیلی گرونن، بعضا حتی 3 فن تا 5.5 میلیون هم داره! در حالیکه با این مبلغ میشه حتی aio 360 از برند دیگه گرفت. حتی ارزون ترین فن هاش هم قیمت بالایی دارن، (درسته کورسیر هم فن های گرون داره، اما بنده برای اضافه کردن فن بهشون کورسیر رو پیشنهاد ندادم) چون فن های قدرتمند دیگه ای هستن که قیمتشون خیلی مناسب تره، چون الویت ایشون هم تهویه مناسب تر بود بهشون دو مدل کورسیر و یک مدل ارزون تر کولر مستر پیشنهاد دادم،- - - Updated - - -سلامo11 evo کیس خوبی هست اما در مقابل کورسیر فول تاور 7000 اکس تهویه ضعیف تری داره، هیچ فنی روش نیست اصلا، کلا جلوش هیچ فنی نصب نمیشه، و پنل جلو هم شیشه ست و بسته ست، این کیس به نظرم برای به نمایش گذاشتن اجزای سیستم زیبا خیلی مناسب هست (کیفیت ساخت بالایی هم داره) اما توی تهویه از خیلی کیس های دیگه عقب تر هست، کیس کورسیره با 4 تا فن 14 سانتی قدرتنمندی که داره، همچنین امکان نصب aio 420 جلو، بغل و سقف؛ وقتی که کامل فن های 14 روش نصب شه (یه به جای 3 تا 14، 4 تا 12 ) تهویه بسیار عالی پیدا میکنه، از نظر پورت ها هم خیلی کامله، سایزش هم خیلی جا دار هست، از نظر کاستوم کردن هم باز خیلی مناسبه، داشتن دو هاب کورسیر کماندر و هاب PWM جدا، قابلیت جدا سازی شیشه پنل جلو و بالا (که البته بخشی رو میگیره و از چهار طرف باز جا داره برای ورودی هوا) که زیرش هم فیلتر گرد خاک قابل شست وشو هست، قابلیت نصب چندین هارد 3.5 اینچی با براکت موجود داخلش که قابلیت درآوردن هم داره، و کیفیت ساخت بالا ارزش خریدش رو بالاتر میبره، قابلیت نصل عمودی گرافیک هم که مشخصا داره با رایزرالبته کیس 5000ش رو هم پیشنهاد داده بودم که ارزون تره و تفاوت هاشون رو هم گفته بودم.در کل کیس 700 جزو کیس هایی هست که یک بار هزینه میکنه آدم اما تا مدت های طولانی دیگه نیازی به تعویض ندارهدر مورد فن های لیان لی هم موافقم که خیلی خوبن اما خیلی خیلی گرونن، بعضا حتی 3 فن تا 5.5 میلیون هم داره! در حالیکه با این مبلغ میشه حتی aio 360 از برند دیگه گرفت. حتی ارزون ترین فن هاش هم قیمت بالایی دارن، (درسته کورسیر هم فن های گرون داره، اما بنده برای اضافه کردن فن بهشون کورسیر رو پیشنهاد ندادم) چون فن های قدرتمند دیگه ای هستن که قیمتشون خیلی مناسب تره، چون الویت ایشون هم تهویه مناسب تر بود بهشون دو مدل کورسیر و یک مدل ارزون تر کولر مستر پیشنهاد دادم،
با سلاماز آقای مهندس XFX FORCE خیلی خیلی ممنونم که راهنمایی کردند.از آقا امید هم خیلی خیلی ممنونم که منرا راهنمایی کردند پیشاپیش عید نوروز هم به شما و آقا امید تبریک عرض می نمایم خیلی به شما دو عزیز زحمت دادم واقعا ممنونم.لطف شما را می رساند.با تشکر
با سلام آقا امید ببخشید به نظر شما عکسی که ارسال کردم به فن CPU من می خورد یا خیر؟ممنون می شوم یک توضیح کوتاهی بدهید اصلا نمی خواهم مزاحم شما بشوماز آقای XFX FORCE هم اگر ممکن هست ممنون می شوم باز دوباره نظر خود را بگویند چون می خواهم به کسی که خارج هست بگویم برایم بیاورند می خواهم خیالم راحت باشد سپاسگزارم