1 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: مصرف برق مادربورد ایسوس ROG Strix TRX40-E Gaming
با سلام و خسته نباشید
دوست عزیز اگر من در control panel و در power option مثل عکس زیر اگر من maximum proccess state را در سیستم جدید مثلا بر روی 96 درصد یا 97 درصد یا مثلا 95 ذرصذ بگذارم آیا دمای cpu افت می کند و پاور راحتتر کار می کند چون من چند روز پیش بر روی سیستم خودم انجام دادم و بر روی 10 درصد گذاشتم سیستم خیلی کند شد و باز بر روی 100 درصد گذاشتم به حالت اولی برگشت و مشکلی نداشت.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون می شوم راهنمایی کنید
با تشکر
نقل قول:
با سلام و خسته نباشید خدمت مهندس عزیزم و دوست عزیزم
جناب آقای مهندس من در سایت گرین رفتم و در محاسبه گر رفتم و پاور اورکلاکینگ اوو GP850B-OCPT را پیشنهاد داده بود و دوستان می گویند که این پاور برای این مادربرد اصلا مناسب نیست نظر شما چیست
من تمامی قطعات خودم را در سایت گرین وارد کردم که عکس آن را برای شما ارسال می کنم که شما نظر بدهید.
ممنون می شوم
و بعدی
و این هم با اورکلاک هست
دوست عزیزم اگر من فقط در بایوس مادربرد xmp را فعال کنم آیا این پاور 653w را مصرف می کند یا اگر ما حد آخر اوذکلاک را بزنیم برای اورکلاک 653w را مصرف می کند در عکسها مشخص هستند ممنون می شوم راهنمایی کنید استاد عزیزم
ممنون می شوم منرا در جریان قرار دهید
با تشکر
سلام دوست گرامی
پیشنهاد میکنم با توجه به اهمیت پاور برای چنین سیستمی
1050 گرین و مدل زیر را تهیه کنید
شما در پاورهای جدید با واتاژ بالاتری هم بگیرید مشکلی ایجاد نمیشه
پس بهتره 1050 بگیرید که بعدها قصد افزایش قطعات و ارتقا داشتید مشکلی نخورید
GREEN GP1050B-OCDG Overclocking Evo 80Plus Platinum
با توجه به تجربه چندین سالم خدمت شما میگم پاور خیلی مهمه . مخصوصا برای چنین سیستمی
- - - Updated - - -
نقل قول:
با سلام و خسته نباشید
دوست عزیز اگر من در control panel و در power option مثل عکس زیر اگر من maximum proccess state را در سیستم جدید مثلا بر روی 96 درصد یا 97 درصد یا مثلا 95 ذرصذ بگذارم آیا دمای cpu افت می کند و پاور راحتتر کار می کند چون من چند روز پیش بر روی سیستم خودم انجام دادم و بر روی 10 درصد گذاشتم سیستم خیلی کند شد و باز بر روی 100 درصد گذاشتم به حالت اولی برگشت و مشکلی نداشت.
ممنون می شوم راهنمایی کنید
با تشکر
نیاز به تغییرات نیست . خود پردازنده ها هم اینتل و هم AMD قابلیت پاور منیجمنت و سیوینگ دارند . نیازی به تغییرات این گزینه ها نیست .
شما باید ببینی چ کارت گرافیکی و چ CPU میخای بندازی.
این سیستم شما نهایتا 850 وات کافیه.
کار فضایی یا جوشکاری ک نمیخای بکنی که 1000وات بگیری. در ضمن خیلی گرون باید باشه 1000وات
البته همون 850 هم گرونه.
ب نظر من 750 وات OCPT کافیه.
اورکلاک هم میدونی که باعث میشه عمر قطعات کم بشه.
نسل جدید پاور گرین OCDG هست.
750 وات فکر کنم نسل OCDG نداره
نقل قول:
سلام دوست گرامی
پیشنهاد میکنم با توجه به اهمیت پاور برای چنین سیستمی
1050 گرین و مدل زیر را تهیه کنید
شما در پاورهای جدید با واتاژ بالاتری هم بگیرید مشکلی ایجاد نمیشه
پس بهتره 1050 بگیرید که بعدها قصد افزایش قطعات و ارتقا داشتید مشکلی نخورید
GREEN GP1050B-OCDG Overclocking Evo 80Plus Platinum
با توجه به تجربه چندین سالم خدمت شما میگم پاور خیلی مهمه . مخصوصا برای چنین سیستمی
- - - Updated - - -
نیاز به تغییرات نیست . خود پردازنده ها هم اینتل و هم AMD قابلیت پاور منیجمنت و سیوینگ دارند . نیازی به تغییرات این گزینه ها نیست .
با سلام و خسته نباشید خدمت استاد عزیزم
دوست عزیزم با توجه به صحبت های شما من زنگ زدم به لیون کامپیوتر و باهاشون صحبت کردم قرار شد فردا برایم تغییر بدهند به 1050 اورکلاک و برایم ارسال کنند قراره فردا باهاشون هماهنگ بکنم چون آخر وقت بود تماس گرفته بودم
از آقای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و آقای amd > iintel تشکر می کنم بابت راهنمایی هاشون و خیلی لطف کردید از هر دو شخص مورد نظر متشکرم لطف کردید
نقل قول:
با سلام و خسته نباشید خدمت استاد عزیزم
دوست عزیزم با توجه به صحبت های شما من زنگ زدم به لیون کامپیوتر و باهاشون صحبت کردم قرار شد فردا برایم تغییر بدهند به 1050 اورکلاک و برایم ارسال کنند قراره فردا باهاشون هماهنگ بکنم چون آخر وقت بود تماس گرفته بودم
از آقای
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و آقای amd > iintel تشکر می کنم بابت راهنمایی هاشون و خیلی لطف کردید از هر دو شخص مورد نظر متشکرم لطف کردید
تاپیک قفل میشود .اگر سوالی داشتید میتونید در یک تاپیک واحد مطرح کنید .