پاسخ: مشکل مادربرد asus b85 plus با گرافیکهای 5450 2گیگ 64 بیت و کارت 5570 2 گیگ 128 بیت ddr3 نیازمند نظر استادان هستم
نقل قول:
دوست عزیز مادربرد من مثل مال شماست cpu:cori3 4190 با فرکانس 3.6 نسل چهارم سی پی یوهای اینتل که پردازشگر گرافیکی روش داره 10 gig ram ddr3 کینگ استون 1333 الان مشکلم هنگ هست سیستم یهو هنگ میکنه چراغ هارد روشن میمونه 12 درصد رم پر هست و سی پی یو یوزیج 0 هست ولی هنگ داره سیستم شما در تنظیمات بایوس ایا تغییری ایجاد کردید یا خیر؟
خیر اتفاقا هیچ تعییراتی انجام ندادم من هم نظرم با نیما جان هستش گرافیک 5450 زیاد قوی نیستش با همون 5570 سیستم رو کانفیگ کنید مشکل هنگ کردن از هاردم میتونه باشه پس صدای خاصی نمیده هاردتون؟؟ شما مشخصات دقیق پاورتون رو بذارید لطفا
پاسخ: مشکل مادربرد asus b85 plus با گرافیکهای 5450 2گیگ 64 بیت و کارت 5570 2 گیگ 128 بیت ddr3 نیازمند نظر استادان هستم
نقل قول:
پاور سیستم شما چی هست گرامی ؟
با سلام خدمت دوست گل پاور من 700 وات گرین مدل hp هستش مشکلمم هنگ بیمورد هست الان کارت گرافیک قویترو گذاشتم رو سیستم مشکل کابل اچ دی ام ای و اینا کاملا برطرف شده ممکنه من این دو کارتو که با هم وی مین زدم از بایوس سیستم مشکل پیدا کرده؟یا باید یه ویندوز جدید بریزم ؟چون این ویندوز از وقتی سیستمو به اشتباه با دو کارت بوت میکردم روش بوده احتمال ایراد رو کجا میبینید نرم افزاری لطف میکنید برای تست هارد رم و گرافیک معرفی کنید نظر شما چیست:give_rose:
نقل قول:
با سلام خدمت دوست گل پاور من 700 وات گرین مدل hp هستش مشکلمم هنگ بیمورد هست الان کارت گرافیک قویترو گذاشتم رو سیستم مشکل کابل اچ دی ام ای و اینا کاملا برطرف شده ممکنه من این دو کارتو که با هم وی مین زدم از بایوس سیستم مشکل پیدا کرده؟یا باید یه ویندوز جدید بریزم ؟چون این ویندوز از وقتی سیستمو به اشتباه با دو کارت بوت میکردم روش بوده احتمال ایراد رو کجا میبینید نرم افزاری لطف میکنید برای تست هارد رم و گرافیک معرفی کنید نظر شما چیست:give_rose:
BURN IN TEST بهترین برنامه برای تست قطعات تحت ویندوز هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
به چه دلیلی دو کارت گرافیک را با هم روی سیستم میخواهید نصب کنید ؟
قدرت 5570 بیشتر از 3 برابر از 5450 بیشتر است و این دو کارت نمیتوانند به صورت کراسفایر از قدرت یکدیگر استفاده کنند
هر یک از این گرافیک کارتها حدود 70-80 وات از مادربرد برق دریافت میکنند که فشار زیادی به مادربرد وارد میکند
بنظرم کارت 5450 را از سیستم خارج کرده و با کارت 5570 سیستم را کانفیگ کنید
بله دوست عزیز همینکارو گفتید کردم منتها هنگ کردن مدام اذیت میکنه در صورتی که استفاده سی پی یو 0 و 90 درصد رمام خالیه ایا ممکنه از وقتی دو کارت گرافیک داشتم اثراتش مونده باشه رو ویندوز یا بایوس سیستم :give_rose:؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
BURN IN TEST بهترین برنامه برای تست قطعات تحت ویندوز هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست گرامی نظری ندارید که اشکال ممکنه از کجا باشه؟:give_rose:
نقل قول:
بله دوست عزیز همینکارو گفتید کردم منتها هنگ کردن مدام اذیت میکنه در صورتی که استفاده سی پی یو 0 و 90 درصد رمام خالیه ایا ممکنه از وقتی دو کارت گرافیک داشتم اثراتش مونده باشه رو ویندوز یا بایوس سیستم :give_rose:؟
- - - Updated - - -
دوست گرامی نظری ندارید که اشکال ممکنه از کجا باشه؟:give_rose:
شما ویندوز جدید با درایورهای اپدیت شده نصب کنید و بعد با برنامه BURN IN TEST یک تست بزنید خبرش رو بدید
نقل قول:
خیر اتفاقا هیچ تعییراتی انجام ندادم من هم نظرم با نیما جان هستش گرافیک 5450 زیاد قوی نیستش با همون 5570 سیستم رو کانفیگ کنید مشکل هنگ کردن از هاردم میتونه باشه پس صدای خاصی نمیده هاردتون؟؟ شما مشخصات دقیق پاورتون رو بذارید لطفا
بله دوست گل همینکارو کردم مشکل هنگ دارم و مشکل بالا امدن سیستم و اچ دی ام ای حل شده هاردم صدای عادی داره دفرگمنت کردم حالا باید با hd tune هم تست کنم پاور من گرین مدل hp هست دوست عزیزم در روی این مین برد دو جای fan expert هست ایا لازمه من که در کیسم بازه و دمای پردازنده از 35 بالا نمیره از فن های دیگر استفاده کنم مثلا روی چیپست یا جایی از مین بورد؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
شما ویندوز جدید با درایورهای اپدیت شده نصب کنید و بعد با برنامه BURN IN TEST یک تست بزنید خبرش رو بدید
سپاس دوست با مرام :11(): بله چشم ممنونم
[QUOTE=ston cold;304893]بله دوست گل همینکارو کردم مشکل هنگ دارم و مشکل بالا امدن سیستم و اچ دی ام ای حل شده هاردم صدای عادی داره دفرگمنت کردم حالا باید با hd tune هم تست کنم پاور من گرین مدل hp هست دوست عزیزم در روی این مین برد دو جای fan expert هست ایا لازمه من که در کیسم بازه و دمای پردازنده از 35 بالا نمیره از فن های دیگر استفاده کنم مثلا روی چیپست یا جایی از مین بورد؟
خیر دوست عزیز نیاز به فن اضافی با توجه به دمای پایینی که سیستم داره نیست همچنین اینکه در کیس رو باز میزارید