1 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: مشکل Downclock خودکار CPU توسط مادربرد در اثر افزایش دما
نقل قول:
سلام
مهم اینه که دما از 60 عبور نکند
با این تغییرات ماکزیمم دما به چند رسید ؟
نکته 1 : فکر نکنید با کم کردن فرکانس پرفومنس شما کم میشه، بر عکس پرفومنس به شدت زیاد میشه
چون وقتی ولتاژ زیاد بود و دما بالای 62 میرفت فرکانس بین 600-700 تا 3.6 بازی میکرد
حالا که دما زیر 62 بیاد فرکانس روی مثلا 3.4 فیکس میشه
نکته 2 : به جز cpu voltage ولتاژ های دیگه مثل nb هم بیخود بالاست که در دمای پردازنده تاثیر زیادی دارد. آن را هم کم کنید
نکته 3 : ست کردن تنظیمات در بایوس مشکل و زمان بر است. برنامه amd overdrive را دانلود و نصب کنیدو با خود برنامه استابلیتی تست بگیرید و ولتاژها و فرکانس را تغییر دهید
به نتیجه نهائی که رسیدید در بایوس ست کنید
نکته 4 : یکم روی تنظیمات کار کنید احتمالا با دمای مطلوب به فرکانس 3.6 تا 3.8 میرسید
نیما جان یه تک پا تشیف بیارید سوال دارم خددمتتون:lol:
ادامه همین بحثه گفتم همینجا بگم. الان عکس زیر رو نگاه کنید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
رو این حالت در حال حاضر استیبل هست می خواسم بپرسم nb voltage رو تا چقد میتونم پایین بیارم ؟ بین چند تا چند خوبه ؟
1 :تعداد فایل پیوست
سینیور اگه قابل میدونید یه راهنمایی بفرمایید :great: متخصص پردازنده های FX کمی سرشون شلوغه :wink:
چرا تارگت ولتاژم با کارنت ولتاژم نمی خونه ؟ واسه چی طبق دستور العمل نمیاد رو 1.000 و همینطور رو 1.25 مونده ؟!!:1. (27):
الان به عکس زیر توجه بفرمایید :
نقل قول:
رو این حالت در حال حاضر استیبل هست می خواسم بپرسم nb voltage رو تا چقد میتونم پایین بیارم ؟ بین چند تا چند خوبه ؟
بستگی به پردازندتون داره ولی بین 1 تا 1.1 به راحتی باید استیبل بشه
اگر توربو کور کنترل را غیر فعال کردید و باز هم تغییرات nb اعمال نمیشه باید توی بایوس اقدام به تغییر بفرمائید
البته کم کردن این ولتاژ خیلی در پائین آوردن دما موثر نیست و بیشتر باید روی ولتاژ خود پردازنده زوم کنید
- - - Updated - - -
نقل قول:
بستگی به پردازندتون داره ولی بین 1 تا 1.1 به راحتی باید استیبل بشه
اگر توربو کور کنترل را غیر فعال کردید و باز هم تغییرات nb اعمال نمیشه باید توی بایوس اقدام به تغییر بفرمائید
البته کم کردن این ولتاژ خیلی در پائین آوردن دما موثر نیست و بیشتر باید روی ولتاژ خود پردازنده زوم کنید
الان من توی همین برنامه آور درایو همونطور که میبینید ولتاژ سی پی یو رو روی 1.23 ست کردم استیبل هم بود ولی وقتی رفتم توی بایوس با وجود اینکه روی 1.25 ستش کردم بعد از ریستارت یبار کامپیوتر بالا اومد ولی بعدش دیگه بالا نیومد. مجبور شدم باتری مین برد رو درارم تا بایوس دیفالت شه و کامپیوتر بالا بیاد !!
این اتفاق رو چطور میشه توجیه کرد ؟!
توربو کور هم خاموش بود.
باگ بایوس محتمل ترین دلیل این اتفاق هست .
نقل قول:
باگ بایوس محتمل ترین دلیل این اتفاق هست .
موافقم. مطمنا این مین برد یه چیزیش هست. برید نگا کنید چقد براش ورژن بایوس اومده !! فیکس پشت فیکس. الان که خوبه دوتا ورژن قبلی تو بایوس که میرفتم دمای سی پی یو همینطور واس خودش میرفت بالا بعد آپدیت جدید داد برطرف شد.
از طرفی وقتی با نرم افزار کنترل سنتر MSI میومدم سرعت چرخش فن هامو با دما تنظیم می کردم بعد از روشن خاموش شدن کامپیوتر میپرید یعنی تو بایوس ست نمیشد !! :1. (27):
نه فقط من بلکه هر کی این مین بردو داشت با همین مشکل سر و کله میزد. حتی حدسم اینه به علت یه سری مسائل که ام اس ای از ما مخفی کرده تولید این برد رو متوفق و بجاش 970A-G46 رو جایگزین کرد که کپی همینه با یخرده تفاوت در جزیات
البته فک می کنم داغ شدن پردازنده مسئلش صبا ازین موضوعه
نقل قول:
موافقم. مطمنا این مین برد یه چیزیش هست. برید نگا کنید چقد براش ورژن بایوس اومده !! فیکس پشت فیکس. الان که خوبه دوتا ورژن قبلی تو بایوس که میرفتم دمای سی پی یو همینطور واس خودش میرفت بالا بعد آپدیت جدید داد برطرف شد.
از طرفی وقتی با نرم افزار کنترل سنتر MSI میومدم سرعت چرخش فن هامو با دما تنظیم می کردم بعد از روشن خاموش شدن کامپیوتر میپرید یعنی تو بایوس ست نمیشد !! :1. (27):
نه فقط من بلکه هر کی این مین بردو داشت با همین مشکل سر و کله میزد. حتی حدسم اینه به علت یه سری مسائل که ام اس ای از ما مخفی کرده تولید این برد رو متوفق و بجاش 970A-G46 رو جایگزین کرد که کپی همینه با یخرده تفاوت در جزیات
البته فک می کنم داغ شدن پردازنده مسئلش صبا ازین موضوعه
متاسفانه مشکل بایوس و ضعف در قسمت cpu vrm در مادربردهای AMD ساپورت این شرکت وجود داره .