توی پست گفتم که دما ۵۰ خورده دیگه از ۶۰ بالاتر نمیره!نقل قول:
خنک کننده هم همون هست که همراه با پردازنده فرستادن. Wraith spire cooler
و خمیر حرارتی هم ۵ روز پیش تعویض کردم تفاوتی ایجاد نشد.
Printable View
توی پست گفتم که دما ۵۰ خورده دیگه از ۶۰ بالاتر نمیره!نقل قول:
خنک کننده هم همون هست که همراه با پردازنده فرستادن. Wraith spire cooler
و خمیر حرارتی هم ۵ روز پیش تعویض کردم تفاوتی ایجاد نشد.
مسئله احتمالا دماست و باید با برنامه AIDA 64 STABILITY TEST تست بگیرید و ببنید دمای پردازنده در حدود 10 دقیقه به چند درجه میرسه .نقل قول:
تست رو اجرا کردم، کمتر از یک دقیقه دووم میاره بعد دوباره همین cpu throttling اتفاق میفته. یعنی دما تا ۵۲ ۵۳ میره این که فعال میشه میاد پایین.نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
این هم لینک فیلم اجرای تست! بهترین نتیجه بود قبلیها همه زیر یک دقیقه CPU throttling شروع میشد.
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
کنترل فرکانس پردازنده به عهده ی خود پردازنده ، بایوس و سیستم عامل هست .
البته واسه ی درایورهای مادربرد ، مثل درایورهای چیپست هم میتونه باشه . از باگ گرفته تا فرضا تنظیمات اشتباه و ... . این قضیه را هم بررسی کنید و درایورهای مادربردتون که مطمئنید هیچ مشکلی ندارن را نصب کنید . (قضیه ی ویروس هم که گفتید بررسی کردید) .
برای سیستم عامل که میتونید به این طریق مطمئن بشید :
اینکه اولا تنظیمات power option روی hight performance هست (که گفتید هست) و همچنین در این پنجره و در همین پروفایل ، در زیر مجموعه ی گزینه processor power management ، گزینه های minimum processor state و همچنین maximum processor state را بررسی کنید که روی مقدار 100 باشه . همچنین گزینه ی system cooling policy روی گزینه ی Active باشه .
اما توی اینها به نظر میرسه بیشتر برای بایوس باشه . بایوس را که گفتید آپدیت کردید . اما احتمال داره (هر چند اندک) که مشکل از برنامه یا باگ در بایوس باشه . برای اطمینان از این ، ناچارا بایوس را down grade کنید و نسخه ی قدیمی تر و مطمئن تر که میدونید مشکل نداره را نصب کنید .
از لحاظ سخت افزاری ، بعیده برای خنک کننده باشه . چون 54 درجه برای پردازنده ، دمای خاصی نیست . مگر اینکه حسگرهای دما در مادربرد و اینها خوب کار نکنه .
به هر حال مطمئن بشید که مادربرد (مخصوصا مدار تغذیه و حسگرهاش) و پردازنده و حتی پاورتون کاملا سالم باشه . به نمایندگی شون یا جایی حرفه ای ببرید .
اون گزارش دمای 127 درجه (در فیلم ، در برنامه aida64) برای هارد چیه؟
مطمئنید حسگرهای حرارتی در هارد و مادربرد و ... درست کار میکنن؟
قبل از اینکه این مشکل بوجود بیاد ، وقتی stress test میگرفتین ، حداکثر دماش هم همین 54 درجه یا کلا زیر 60 درجه بود؟
اگه دسترسی به مادربرد و cpu ی دیگه داشته باشید و این دو قطعه یا یکی از اینها را جایگزین کنید و ببینید درست میشه یا نه ، خیلی براتون خوب میشد تا به نتیجه ی بهتری برسید .
چه نسخه بایوسی روی مادربرد شما نصب است . بعضی وقت ها اپدیت های جدید که برای پردازنده های سری 3000 هست باعث یکسری مشکلات میشود . اگر بایوس را به این نسخه اپدیت کردید برگردونید به نسخه های قدیمی ترنقل قول:
سلام،سیپییو یک درایور amd chipset driver داشت که از سایت رسمی msi دانلود و نصب شده. آنتیویروس دیگهای هم اگر مد نظرتونه بگید تست کنم.نقل قول:
بله تنظیمات power option همه درسته. بایوس هم دیروز آپدیت نسخه بتا که ارائه داده بودن رو نصب کردم ولی تفاوتی ایجاد نشد و دوباره به همین نسخه پایدار برگشتم.
من هم فکر میکنم یا حسگر مادربرد اطلاعات غلط میفرسته و باعث این میشه. و یا سیپییو مشکل پیدا کرده.
متاسفانه اهوازم . جایی رو نمیشناسم. اگر کسی میشناسه اینجا معرفی کنه.
اون گزارش واسه تست که حداکثر دمای محاسبه شده رو نشون میده. ولی خب دما از ۶۰ بالات نرفت.
خیر مطمئن نیستم.
تا حالا نگرفتم ولی سایقه داشته بازی سنگین مثل red dead برای ۸ ساعت اجرا کردم و دمای سیپییو نهایتا تا ۶۰ و خورده رفته.
بله میدونم باید قطعات تک تک تست بشند ولی دسترسی ندارم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
7B00v1H
این نسخه نصبه. ولی زمانی که مشکل ایجاد شد اصلا من بایوس رو دست کاری نکرده بودم. ولی دیروز نسخه آپدیت بتا رو تست کردم ولی بازم تفاوتی نکرد و برگشتم به همین دوباره.
تو بایوس بررسی کنید در قسمت CPU چه گزینه هایی فعال هست . در بردهای MSI به راحتی میتونید اسکرین شات بگیرید با عکس دوربین . همچنین گزینه های پاورمنیجمنت در بایوس هم بررسی کنید .نقل قول:
این دو گزینه را غیر فعال کنیدنقل قول:
C6
AMD Cool’n’Quiet