پاسخ: مشاوره برای خرید کامپیوتر شرکتی
نقل قول:
می شه آخر لینک زیر رو مطالعه کنید که با رنگ سبز نوشته : "
آشنایی با شرکای تجاری GREEN :"
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
همون طور که مشاهده می کنید محصولات گرین گلچینی از برندهای با کیفیت دنیاست و اگه سایت زیر رو ملاحظه بفرمائید این نام ها رو می بینید
اگه روی total کلیک کنید می بینید که بیشترین سهم برای FSP GROUP است روی 115v internal
شرکای تجاری گرین :
coolermaster
و اگه در همون سایت 80plus روی 230v internal کلیک کنید اسم coolermaster رو نمی بینید اما seventeam که از شرکای گرین است در اون لیست وجود داره
این دلیل نمی شه که چون نام گرین نیست پس گواهینامه های گرین جعلی باشه اگه ابن طور باشه که مدیران گرین به جرم کلاه برداری بازداشت می شن
به نظر من گرین یه شرکتیه که داره هویت سازی می کنه و هنوز به مرحله ای نرسیده که بتونه وارد عرصه جهانی بشه و فعلا از پاور ها و قطعات بهترین شرکت های جهان استفاده می کنه که اون پاور ها و قطعات استانداردهای لازم رو دریافت کردن
ضمن اینکه در صورت خرابی پاور گرین ( که به ندرت ممکنه اتفاق بیفته و اون هم احتمالا ناشی از استفاده نادرست کاربره در بیشتر موارد) قطعاتش به راحتی وجود داره و قابل تعمبره و همچنین خرید از گرین می تونه با افزایش سرمایه گرین باعث بشه که ایران هم در سطح جهانی برند شناخته شده پبدا کنه و همچنین باعث ایجاد اشتغال در کشور می شه حتی اگه خیلی کم باشه
برند coolermaster هم همون طور که قبلا گفتم یکی از بهترین های جهانه و بعضی از مدل هاش تو انتخاب پاور های برتر رتبه آوردن که مثلا من اگه باشم می رم اون رتبه دارهاش رو می خرم و مثل پاور های گرین همه پاور های cooldermaster در بالاترین کیفیت و راندمان قرار ندارن
خیلی از شرکت ها سازنده پاورشون شرکت دیگری هست ولی رسما در تست 80plus شرکت داشتند برای گرفتن 80 پلاس. گرین هم پاورای خوبی داره .در کل منکر کیفیت پاور گرین نمیشم ولی از دید جهانی عرض کردم به شما دوست من . میتونی با یک مکاتبه از سایت 80plus موضوع رو متوجه بشی .در کل خودم یکی از توصیه کننده های گرین هستم .