پاسخ: مادربورد z77 خوب چیه؟
Azin 44 جان
اگه نظر منو بخوای برو GIGABYTE Sniper3 رو بگیر حدودا 1100در میاد...که مخصوص بازی طراحی شده مثلا کارت صوتی آنبرد 4 هسته ای!Creative 3D و چیپ Qualcom Killer2200 واسه بازی های انلاین و شبکه ایی روش هست(اون کارت صدای انبردش تو بازار 250 تومن قیمت داره!!!)
اگر هم واست کارت شبکه 300mbps و بلوتوث 4.0 الحاقی(Internal) میخوای یرو GIGABYTE GA-Z77UP5 TH بگیر حتی Ultra Durable 5 هست که از 3ماه ی سوم 2012 رو مادربرد های این شرکت به عنوان استاندارد جدید تعریف شده
در مورد گیگابایت و کیفیتش باید بگم که همیشه اگه تو سایت Toms Hardware یه بررسی تخصصی بین مادربرد ها انجام بشه بدون هیچ زحمتی گیگابایت اول میشه!!! میتونی حوت بری سایتشو ببینی_(تو سایت گیگابایت هم رو GA-Z77 UP5 TH و Sniper 3 و GA-Z77XUP4 TH نوشته پیشنهاد تامز هاردور)GAZ77X UP7 هم هست که از 4رابط SLi و CrossFire بصورت PCI-E 3.0 16X همزمان!!پشتیبانی میکنه ...فقط یه اشکال داره اونم قیمتشه!!!!! حدودا 1.600.000تومنه!!!! ترسیدی نه؟
راجع به کارت گرافیکاشم اینو بگم که خنکترینو میسازه....یی صدا ترینشو میسازه...وحداکثر پرفورمانس و از یه کارت میگیره که همه ی اینا باعث میشه که وقتی یه بنچ مارک گیم از یه کارت گرافیکی که همه ی برند ها توش هستن گیگابایت رتبه اول میشه از نظر فریم و دمای کاری و نویز
همین
شرمنده طولانی شد.....خواستم جامع باشه
:Love-PCN~!:
ایشالا که حقیقت و دونسته باشی :1. (35):
راستی قیمت GV-Z77UP5 ..980. تومنه:1. (27):
در مورد ULTRA DRAUBLE 5 هم اینو بگم که دنیای از قطعات و مواد با کیفیت هست که برای ساخت یه مین بورد لازم هست:love:
برو لینک زیر و کیف کن از تعداد جوایزش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
راستی من بشدت منطقی هستم و تعصبی هم ندارم(به جز به Lamborghini LP670-4 SV و KIA Motors)
:D
در مورد ULTRA DRAUBLE 5 هم اینو بگم که دنیای از قطعات و مواد با کیفیت هست که برای ساخت یه مین بورد لازم هست:love:
برو لینک زیر و کیف کن از تعداد جوایزش
راستی من بشدت منطقی هستم و تعصبی هم ندارم(به جز به Lamborghini LP670-4 SV و KIA Motors)
:D
اینم معرفی Ultra Durable5
:party:
دوستان نظرتون درمورد این مدل چیه؟
میخواستم چیپ Z77 بگیرم که مدل بالا رو انتخاب کردم. نسبت به قیمتش کمی غیر عادیه! چیپ Z77 باید گرونتر باشه اینطور نیست؟
این مدل هم هست با چیپ B75:
نظرتون چیه؟ :1. (27):