پردازنده من اینه Core™ i3-540...فقط اینکه دو نوع نوشته یکی Lynnfield ویکی Clarkdale ....فرقشون چیه..و مثلا اگه این Core™ i7-880گیر بیاد اینو ثاپورت میکنه
Printable View
پردازنده من اینه Core™ i3-540...فقط اینکه دو نوع نوشته یکی Lynnfield ویکی Clarkdale ....فرقشون چیه..و مثلا اگه این Core™ i7-880گیر بیاد اینو ثاپورت میکنه
سری ساختشون فرق میکنه . با یکسری تغییرات دارند .بله تمام پردازنده های اون لیست رو پشتیبانی میکند .نقل قول:
من اون آخری و میخوام چه نوع چه دسته دوم ..قیمتش چه حدودیه..اصلا هست
باید بگردید . نو که اصلا نیست . دسته دومش هست ولی پیدا کردنش آسون نیست. قیمتش هم بستگی به فروشنده دارد .نقل قول:
اگه میشه از گیگا یه مادربرد نسبتا ارزون ولی قطعات خوب داشته باشه چون من سیستمم زیاد روشنه و کار ازش زیاد میکشم و cpu خوب 5 و 7 هسته ای که کار پردازشش رو پس داده وواقعا عالیه رو بهم معرفی کنید به علاوه من یکم شیطونم و اهل بازی .اگه بشه کارت گرافیکمم بعدا عوض میکنم..کارت گرافیکی که بیرزه و قیمت بالا نداشته باشه و بازی های جدید روان اجرا کنه چه مدل هایی است..ممنون
باید به سمت سوکت 1150 بریدنقل قول:
gigabyte h97-d3h مورد مناسبیه با قیمت 410 هزار تومن . شما یک پردازنده هم نیاز دارید . بهتره بودجتون رو هم بگید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من تیکه تیکه خرید میکنم ..شما سی پی یو مورد نظر خودتونو که واسه پردازش عایه بهم بگید ممنون میشم
نظرم روی Intel Core™ i5-4460 هست با قیمت 600 حدودینقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون دو تا سوال دیگه میمونه واسم آیا پردازنده 7 هسته ای با این مدلی که شما فرمودید خیلی فرق میکنه و اگه داره پس پردازنده 7 هسته ای مورد نظرتونم لطف کنید..گرافیکم نظر خودم روی asus 650 2gb ..خوبه؟
ببخشید اشتباه گفتم اینه
ASUS - GeForce GTX 650 Ti - 1 GB / OC