خیر تکنولوژی این کار در ایران موجود نیست . از نظر اقتصادی هم با این شرایط توجیه ندارد . من MSI کار نمیکنم . کیس هم مشکلی نیست .
Printable View
خیر تکنولوژی این کار در ایران موجود نیست . از نظر اقتصادی هم با این شرایط توجیه ندارد . من MSI کار نمیکنم . کیس هم مشکلی نیست .
ممنون پس نظر شما در مورد مادربورد و cpu چیه در مورد رم هم یک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] در سایت زومیت خوندم ایا شما با این مقاله موافقید؟نقل قول:
نظرم رو صفحه قبل اعلام کردم . بودجه شما هم محدوده خیلی پیچیده نیست . یک پردازنده CORE3 4160 و یک مادربرد H81 که در صفحه قبل گفتم کاملا جوابگو شماست . دو تا ماجول رم 4 گیگ باس 1600 هم تهیه کنید .
سلام با توجه به بودجه محدود شما که 1.5 میلیون هست ! بهترین سیستمی که میشه بست( الیته به روز و بدون گرافیک )
MB: Asus H97M E (Micro ATX): 370,000
CPU: Intel Core i3-4160: 370,000
RAM: GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7: 260,000
HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB: 180,000
ODD: Samsung 24X SH-224BB: 50,000
PSU: Cooler Master Elite V2 460W: 150,000
Case: Xigmatek Mach: 160,000
Total Price 1,540,000
کیس رو جناب AMD>INTEL گفتن میخوره. اگر بخوام یه کم بیشتر هزینه کنم و corei3 بشه i5 چی؟ ایا تفاوتش از نظر قدرت خیلی زیاده یا تفاوت فاحشی نداره؟ رم رو هم اگه بشه فعلا یه 4 بندازم تا در اینده با گرافیک به سیستم اضافه کنم بازم ممنون از دوستاننقل قول:
بله میتونید . مشکلی نیست . مادربرد نظر من gigabyte h97-d3h هست . مادربرد خوبیه . حدود 20 تومن با این برد معرفی شده توسط دوستمون فرق دارد .میتونید رم یک ماجول بگیرید بعدا اضافه کنید .
خیلی ممنون فقط در مورد هارد سری ابی خوبه ؟ اخه میگن سری بلک از همه بهتره ولی خوب گرون تره؟
بلک خوبه ولی قیمتش منطقی نیست . بلو هارد مناسبیه و عملکرد مطلوبی دارد .نقل قول:
البته من بعد از ماه رمضان انشالله میخوام این قطعات رو جمع کنم در مورد پاور هم بگین ایا همین پاوری که دوستمون گفتن خوبه؟
بله مناسب هست . برای این سیستم کاملا کافی هست .نقل قول: