پاسخ: سوالی در مورد گرافیک آنبرد پردازنده Intel G3220
به شخصه با کارت AMD HD6770 و پردازنده 4 هسته ای AMD به راحتی فیلم های X265 در رزولیشن FULL HD بدون هیچ مشکلی باز میکنم .
نقل قول:
مدلهایی که دوستان معرفی کردن مشکلی با پخش ویدئوهای H.264 ندارند اما نمیتونید ویدئوهای H.265 رو روان ، بدون لگ و مکث پخش کنید مخصوصاً اگر پرحجم و 1080 هم باشند . چون بصورت نرم افزاری دیکد خواهند شد .
در مورد منبع مربوط به سخت افزار مورد نیاز برای ویدئوهای H.265 :
عکس زیر قسمتی از فایل پی دی اف NVIDIA VIDEO ENCODER هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لینک دانلود این PDF از NVIDIA (البته باید با فیلتر شکن دانلود کنید) .
و همانطوریکه خودتان هم میدونید حداقل گرافیکهای این سری یعنی Second generation Maxwell
د، GTX950 هست .
برای AMD هم از سری R9 300
د(R9 380) به بعد از H.265 پشتیبانی سخت افزاری میکنند .
درود
با تشکر از عطا جان بابت توضیحات خوبتون بابت شفاف سازی موضوع
با این جدول این کپلر رو به خاک سیاه نشوندین :1. (23):
با این اوصاف باید حداقل از سری 7 انویدیا و سری 4 ای ام دی انتخاب کنم که هم جدیدتر باشند و هم از لحاظ خروجی و پرفورمنس قوی باشه
نقل قول:
سلام
من هر چند G3220 داشتم ولی یادم نمیاد باهاش فیلم فول اچ دی دیدم یا نه (الان دیگه اغلب ، حداقل کدک H.264 دارن پس دیگه لازم به ذکرش نیست مخصوصا فول اچ دی ها) ولی با همون گرافیک مجتمع i3 4150 اصلا مسئله ای نبود که هیچ ، خیلی از بازی ها رو جواب میداد .
باز با i3 کدک H265 رو تست نکردم ولی با گرافیک مجتمع i5 4460 با کدک H265 فول اچ دی هیچ مشکلی نداره . بقیه ی پردازنده ها ، گرافیک مجتمع شون فکر نکنم با فیلم های فول اچ دی H265 (حداقل i3 4150) ، مشکلی داشته باشن
گرافیک مجزا برای فیلم هم به نظرم یه گرافیک GTX 730 یا حداکثر GtX 740 هم کاملا کافی هست (هر چند اصلا ارزش خرید ندارن) . چون گرافیک مجتمع i5 4460 از GTX 730 هم ضعیف تره
سلام
با تشکر و قدردانی از سجاد جان بابت مطالب مفید و توضیحات خوبتون
بنده هم تصمیم دارم به خاطر گرفتن پرفورمنس بیشتر و حل مشکلات مذکور حداقل از همین سری انتخاب و خرید کنم
یا از سری RX4 که البته قیمتهای بالایی هم دارند ولی خب کاری نمیشه کرد و چاره ای نیست گویا
نقل قول:
به شخصه با کارت AMD HD6770 و پردازنده 4 هسته ای AMD به راحتی فیلم های X265 در رزولیشن FULL HD بدون هیچ مشکلی باز میکنم .
سلام خدمت استاد عزیزم و تشکر بابت توجه ویژتون
والا مدلهای قدیمی که الان دیگه نیستند و پیدا نمیشن و اگرم پیدا شن تقریبا میشه گفت عمر مفیدشونو کردند
حالا ببینیم چی میشه
من با گرافیک داخلی hd 2000 پردازنده sandy bridge فول اچ دی بدن لگ پخش میکنم
ده تا برنامه هم در کنارش باز میکنم:1. (23):
مال شما که باید قویتر هم باشه؟:1. (27):
نقل قول:
من با گرافیک داخلی hd 2000 پردازنده sandy bridge فول اچ دی بدن لگ پخش میکنم
ده تا برنامه هم در کنارش باز میکنم:1. (23):
مال شما که باید قویتر هم باشه؟:1. (27):
سلام
والا چی بگم