سلام استاد امید ، با اجازه استارتر ،
می خواتسم بدونم که امکان داره اگر یک گرافیک که نسل 3.0 هست رو روی مادربردی که نسل 2.0 هست قرار بدیم ، کویل واین بگیره ؟
Printable View
سلام استاد امید ، با اجازه استارتر ،
می خواتسم بدونم که امکان داره اگر یک گرافیک که نسل 3.0 هست رو روی مادربردی که نسل 2.0 هست قرار بدیم ، کویل واین بگیره ؟
نه چنین چیزی محتمل نیست .نقل قول:
آخه یک عدد r9 290x روی نسل سوم کویل واین نداره ولی روی نسل دوم داره ، پاور رو هم عوض کردم ولی مشکل بر طرف نشد.نقل قول:
اون ربطی به نسل 2 یا سه نداره . فاز تغذیه PCIE برد مشکل داره و ربطی به گرافیک نداره.یعنی باعث ایجاد کویل واین اون میشه .نقل قول:
سوالی دارم دباره مادربوردم یعنی Asus-H81-PLUS .نقل قول:
ایا با این قطعه میشه 2 تا گرافیک رو همین مادربوردم نصب کنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لطفا همه عکس هارو ببینید
اگه یادتون باشه یبار ادرس یه سایت خارجی داده بودم که اینطوری درست کرده بود و شما گفتین سویچ کرده یه همچین کلمه ای گفته بودین دقیق یادم نیست و حتی یادم نیست اون ادرس کجا بهتون داده بودم.
6 تا گرافیک رو یه مادربورد
10 تا گرافیک رو یه مادربورد
.
دقیقا میخواهی چکار کنی .هدفت از اتصال دو کارت چیه بگو تا جواب بدمنقل قول:
برای ماین اگر منظورت هست . با این رایزرها بر اساس مادربرد میشه . ولی این برد اصلا مناسب نیست .در صورت استفاده برای این کار به طور غیر قابل تعمیری از بین میره .
نه ماین اصلا دو عکس پایین همینطوری گذاشتم.
میخواستم اگه میشه رو همین مادربوردم دو تا گرافیک بندازم.
چون خودش سوکت دو تا گرافیک نداره یکی با تبدیل بهش وصل کنم ایا این شدنیه؟ و اگه شدنیه اسیب نمیزنه به قطعات. فقط برای بازی.
و یه سوال دیگه گرافیک 950 و 2 گیگ ام اس ای من قابلیت اسلی داره ایا باید یه گرافیک دیگه دقیق عین همین باشه اونم گرافیک 950 و 2 گیگ و حتی از یه برند باید باشه؟
یا نه میشه با یه گرافیک دیگه ای که قابلیت اسلی داره مثلا گرافیک پایینتر 750 و 2 گیگ یا گرافیک بالاتر 960 و 2 گیگ به این زد؟
من زیاد نمیخوام بازدهی بالای بده فقط میخوام گرافیکم 4 گیگ بشه و 4 گیگ واقعی خروجی بده از اسلی.
خیر این مادربرد مناسب نیست .مگر اینکه از تبدیل کنید باز هم پرفورمنس ندارید .نقل قول:
اصلا کاری منطقی نیست
خوب یه سوال دیگه.
ایا رو این مادربورد که بالا پیام گذاشتم مدل دقیق مادربورد چیه ایا میتونم i7 4790 k نصب کنم؟
خودش که داره میگه تا i7 اوکی ولی چون تو سایت خود ایسوس نگاه کردم و چیزی دستگیرم نشد من میترسم مدل های بدون k یا پایینتر ساپورت کنه برای مثال 4770 اینا.
ممنون میشم دقیق بهم بگین ایا سی پی یو i7 4790 k رو این مادربورد بندازم بدول مشکل کار خواهد کرد یا نه؟
نصب پردازنده 4770-4790 روی این مادربرد توصیه نمیکنم
دلیل
قسمت VRM ضعیف و ...
پس برای این پردازنده حداقل یک مادربرد Z87-Z97 باید تهیه کنید .
کار کردن میکنه ولی ضریب غیر قابل تغییر و در کل اون بازدهی که با نصب پردازنده I7 داری نمیگیری