گزینه immunize زدم و راستارتم کردم دیگه همین مدلی موند. فقط باز بعد ر استارت کردن باز بعضی گذینه های صفحه دوم apply امد. فکر کنم همین مدلی این برنامه. نمیشه بزور لغوش کرد:1. (31):
Printable View
گزینه immunize زدم و راستارتم کردم دیگه همین مدلی موند. فقط باز بعد ر استارت کردن باز بعضی گذینه های صفحه دوم apply امد. فکر کنم همین مدلی این برنامه. نمیشه بزور لغوش کرد:1. (31):
دما سی پی یو 4460 در لود بالا 98 درصد میره همش البته در بازی های سنگین و گرما 75 هست مشکلی نیس و این عادیه؟نقل قول:
فن خود اینتل هست.
دما خیلی بالاست . توصیه نمیشه.نقل قول:
فکر کنم بد نوشتم یا بد خونده باشید.نقل قول:
بزار اینطوری بپرسم دما یا همون گرما 75 برای سی پی یو در حال بازی و برای 1 ساعت بازی مشکلی نیس؟
خیلی بالاست . برای این پردازنده به شدت بالاست . یک نوتوس 200 بگیر خیال خودت رو راحت کن .نقل قول:
حرف شما درست ولی فعلا تو فکر هارد جدید هستم کولر نمیتونم الان بگیرم.نقل قول:
راستی خود سایت اینتل داره میگه دما تو لود بالا و 100 درصد گرما یا همون دما 72 خوب
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوب مال من تا 75 میره مشکلی نیست که فکر کنم یکم بیشتر میره دیگه
اون ماکزیمم دمایی هست که پردازنده میتونه کار کنه . نه دمای نرمال . چطور به این نتیجه رسیدی که این دمای نرماله!!نقل قول:
من به نتیجه ای نرسیدم مال منم 100 درصد داره استفاده میشه و ماکزیمم نمیشه بنظرت؟ من کی گفتم نرماله...نقل قول:
بازی خیلی سنگینه. بعضی بازی ها سی پی یو مهور هستن بعضی بازی ها هم گرافیک مهور. این باید در نظر گرفت.
برای مثال بازی
لینک توضیحات یادم نیس...
برای مثال سی پی یو
Intel CPU Temps - Haswell
در توضیح عکس سی پی یو من گفته نشده ولی زیاد فرقی بینشون نیس چون هر چی باشه از سریع core i5 هست.
یه سوال دیگه درباره سی پی یو دارم.
سی پی یو I5-2500K و up to 3.70 GHz قویتره یا I5-4460 و up to 3.40 GHz عکس
و
.
الان سوالات شما با موضوع استارت تاپیک از زمین تا زیر زمین فرق داره ./.نقل قول: