اگر گیره هاشو داری چرا که نه . بهتر میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله عملکرد کولینگ بهتر میشه .
اگر گیره هاشو داری چرا که نه . بهتر میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله عملکرد کولینگ بهتر میشه .
0reza666 (02-07-17), mohsen1367 (03-07-17), salpc (02-07-17), sfmth (02-07-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
گیره هاشو دقیق دیدم و اینطوری درست کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://s8.picofile.com/file/8299505968/DSC00004.JPG
البته هنوز جای کار داره اما همین فن نگه میداره بنظرت؟
راستی فکر نکنم تو محل ما فن سی پی یو پیدا کنم. چون 120 میلی متر دیگه درسته.
اینجا فقط فن پشت کیس از اون کوچیکا پیدا میشه. که اونم فقط 2 تا سیم میخوره و اصلا رو مادربود وصل نمیشه تا خودکار سرعت فن کم زیاد بکنه چون سیم اونجور فن ها 4 تا سیم هست. خود سیستم چون رو اتوماتیک هست سرعت فن و سی پی یو 100 درصد مصرف بشه سرعت چرخش فن خودکار زیاد میشه این مورد چه کنم؟
خیلی خوب میشود فن سی پی یو دقیق عین همین پیدا میکردم. راستی میشه دقیق مشخصات این فن برام بنویسی اندازه و وات؟
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 03-07-17 انجام شده است
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
AMD>INTEL (03-07-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks